Ревю на Hansa BHII37303

Hansa BHII37303 

Държите ли на високото качество на електроуредите във вашата кухня? Ако отговорът ви е „да”, то ние имаме точния уред за вас! Плот за вграждане домино Hansa BHII37303 гарантира перфектното приготвяне на всеки тип ястия, като същевременно модерните му технологии, ще улеснят използването му от всяка домакиня.

Hansa BHII37303Виж цената за днес

Hansa BHII37303 Review

Автоматично разпознаване на размера на съда – тази умна технология, разпознава големината на поставения съд, така че знае точно каква площ от котлона трябва да бъде нагрята.

Поддържане на топлина – тази функция, поддържа топлината на вашия котлон, без опасност от неговото прекомерно нагряване.

Виж още: Най-добрите плотове за вграждане

Дизайн

Tози плот е с модерен дизайн решен в класически черен цвят, а материалът от който е направен, е стъкло с индукция. Контролните бутони поставени в долния десен ъгъл на плота придават перфектен завършек на вашия плот за вграждане.

Характеристики

Плот за вграждане домино Hansa BHII37303 разполага с удобни и практични размери. Уреда разполага с 2 броя котлони – 1 малък и 1 голям основен котлон. Типа захранване на плота е електрически, като освен много ефективен, той е и много енергономичен при своята работа с разход от 3700W. Също така, плотът за вграждане разполага с модерните функции: Touch бутони, Таймер, Система за защита на децата, Индикатор за прегряване, Детектор за съдове, Функция Booster, Автоматично разпознаване на размера на съда, Поддържане на топлина. Тези функции гарантират лесната, ефективна и същевремнно безопасна работа на вашия нов плот за вграждане.

Нашето мнение за продукта

Плот за вграждане домино Hansa BHII37303 е нов, модерен и изключително ефективен плот за вграждане. Ефективната му работа в комбинация с множеството модерни технологии, с които разполага го правят перфектен избор домакинствата, които държат на високото качество на използваната техника в техните уютни домашни кухни.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo