HANSA BHGI63112035 - Виж цената

Ревю на HANSA BHGI63112035

Плотове за вграждане Ревюта
9.3

Рейтинг

HANSA BHGI63112035

HANSA BHGI63112035 е нов, висококачествен плот за вграждане, който разполага с 4 нагревателни зони и висока мощност при своята работа. Той е перфектното допълнение за всяка кухня, като ще ви позволи да приготвяте любимите си ястия бързо, лесно и изключително ефективно.

HANSA BHGI63112035Виж цената за днес

Функции

Горелка WOK – тази горелка е с троен пламък, което осигурява нейната висока мощност. По този начин можете да приготвите големи количества храна, за максимално кратък период от време.

Предпазни клапани – благодарение на предпазните клапани, ако пламъкът изгасне, газовото захранване се изключва автоматично.

Електрическа запалителна система – просто завъртете копчето за захранване, избраната горелка ще се включи автоматично.

Виж още: Ревю на Hansa BHII37303

Дизайн, размери и характеристики

Tози плот е с модерен дизайн решен в класически черен цвят, перфектно допълнен от контролните бутони решени в сребристо и поставени в долната дясна част на плота. Плотът е термоустойчив, а основите са изработени от желязо – това гарантира както неговото лесно почистване, така и здравината и устойчивостта на плота. Размерите на плота са: 9 х 60 х 51см (ВхШхД).

Плот за вграждане HANSA BHGI63112035 разполага с разполага с 4 броя котлони с газово захранване, разпределени както следва: 1 малка нагревателна зона, 2 нормални нагревателни зони и 1 горелка уок. Мощността на малката нагревателна зона е 0.9 kW, на нормалната – 1.8 kW, а на уок зоната – 3 kW. Също така, плотът за вграждане разполага с модерни функции: Автоматично изключване, Работа с течна газ и Запалваща система. По тозин начин са гарантирани както неговата ефективна, така и безопасна работа.

В заключение

Плот за вграждане HANSA BHGI63112035 е нов, изключително ефективен уред с елегантен дизайн, който е перфектно допълнение за всяка кухня. С високата си мощност на работа, 4 нагревателни зони и множеството функции, гарантиращи неговата безопасност, той ще ви позволи да приготвяте любимите си ястия бързо и изключително лесно.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password