Hansa AWB510D - Виж цената

Ревю на Hansa AWB510D

Перални Ревюта
7.5

Рейтинг

Hansa AWB510D 

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим пералня SLIM Hansa AWB510D! Това е ефективна пералня машина, която е успяла перфектно да съчетае в себе си ниска цена от една страна и високото качество на работа от друга. Подарете си стилна визия през всеки миг от вашето ежедневие с тази нова пералня машина.

Hansa AWB510DВиж цената за днес

Hansa AWB510D Review

Деликатна – тази програма е специално предназначена за изпирането на вашите дрехи от фини матeрии. Независимо дали искате да изперете копринените си ризи или деликатните дрешки на вашето бебе – тази програма ще се погрижи за премахването на иупоритите петна, като същевременно ще запази качеството на техните материи.

Спорт – създателите на пералнята машина от Hansa, са се погрижили и за тези от вас, за които спортът е ежедневие, хоби или начин за релаксация след напрегнатата работна седмица. Благодарение на програмата за изпиране на вашата спортна екипировка, тя е безупречно чиста, без да променя качеството на своята специфична материя.

Защита от деца – бутоните на този модел, могат да бъдат заключени, за да се избегне промяната на програмата или случайно включване на пералнята машина от децата, които се играят около нея.

Вълна – тази програма е специално създадена за изсушаването на вашите вълнени дрехи. Деликатната грижа на сушилнята гарантира, че те ще бъдат перфектно сухи, като същевременно деликатната въленена материя ще бъде със запазени качество и мекота.

Виж още: Ревю на Indesit EWSD 51051 W EU

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантният дигитален дисплей, решен в класическо черно в комбинация с контролните бутони придават модерен завършек на нейната визия.

Размери

Пералня SLIM Hansa AWB510D разполага с изключително удобни и практични размери от 41.6 х 59.7 х 84.5 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 60.5кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство. Тънкият и модел е особено практичен за домакинствата, които разполагат с по-ограничено пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1000об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 77dB при центрофуга и 58dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С консумация на енергия при стандартна програма от 0.85 kWh и разход на вода/годишно от 9007л, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. Капацитетът и на обем от 5кг., позволява изпирането на големи количества пране или на по-големи и обемисти текстилни изделия.

Функции и защита

Пералня SLIM Hansa AWB510D разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Отложен старт, Защита от деца и др. Тези функции в комбинация с някои от най-иновативните технологии ., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Пералня SLIM Hansa AWB510D има подходяща изпираща програма за всички тях. С 15-те си различни изпиращи програми – Деликатни, Програма за ръчно пране, Вълна, Смесена, Програма за интензивно изплакване, Памук, Синтетика, Спортна, Лесно гладене, Ризи и др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Стилен дизайн, избор от 15 програми за изпиране, допълнителни опции, ниска цена и максимална ефективност и всичко това събрано в практичните размери на новата пералня на Hansa. Ако сте домакинствата, в които качеството на вашите дрехи е от изключителна важност, определено това е продукт, който е задължително да имате!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password