Gorenje D8565NR - Виж цената

Ревю на Gorenje D8565NR

Ревюта Сушилни
8

Рейтинг

Gorenje D8565NR 

Държите ли на перфектното качество на дрехите в своя гардероб? Искате ли те да останат със свежи цветове и меки материи, дори след многократното им изпиране и изсушаване? Тогава, вие сте попаднали на правилното място! Сушилня Gorenje D8565NR с клас на енергийна ефективност А++ и множество интегрирани функции, ви позволява да изсушите всеки вид текстилни изделия, независимо от вида на техните тъкани. Вече не е необходимо да чакате с дни, за да облечете любимите си дрехи след тяхното изпиране – просто ги поставете в сушилня Gorenje D8565NR и тя ще ги изсуши перфектно, за броени минути.

Gorenje D8565NRВиж цената за днес

Gorenje D8565NR Review

SensorIQ – тази технология, автоматично настройва процеса на сушене в зависимост от избраната програма, желаната степен на сушене и вида на избраното пране. Температурата се настройва непрестанно, благодарение на сензора, отчитащ нивото на влагата във вашата сушилня.

IonTech – благодарение на въздух, с отрицателно заредени йони, вашите дрехи са перфектно изсушени като в същото време е предотвратено тяхното намачкване. Йонизаторът унищожава алергените, микробите и остатъците от дим и полени. В резултат дрехите ви ухаят приятно и са изключително лесни за гладене.

FiltrationSupreme – благодарение на 3D филтъра, който е поставен пред кондензатора и още два филтъра – на вратата и на барабана – дори най-малките и фини прахови частици от дрехите, биват уловени. След приключването на изсушаващия цикъл те просто се избърсват от барабана.

TwinAir – благодарение на равномерното изсушаване на вашите дрехи, те са много по-лесни за гладене. Меки, равномерно изсушени и по-малко намачкани – това е възможно, благодарение на системата за двупосочно впръскване на въздух.

Виж още: Ревю на Whirlpool HSCX 80420

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решена в нестандартен червен цвят, тя е перфектно допълнена от дигиталния дисплей и капак на люка на барабана, решени в черно. Класическата комбинация от червено и черно, придават модерен и изключително изискан външен вид на вашия нов домашен електроуред.

Размери

Сушилня Gorenje D8565NR разполага с изключително удобни и практични размери от 60 х 60 х 85 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 52кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка, а материалът, от който е направена е неръждаема стомана. С изключително ниските си нива на шум от 65dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. С капацитета си на зареждане от 8кг. и капацитета на барабана от 117л. вие можете да изсушавате наведнъж големи количества дрехи, както и успешно да изсушавате по-големи и по-обемисти текстилни изделия, като якета, одеяла и пр. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с консумация на енергия (стандартна програма) от 1.63 kWh – вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Сушилня Gorenje D8565NR разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като: LED дисплей, Против намачкване, Защита срещу деца. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като SensorIQ, IonTech, AutoDrain, TwinAir, FiltrationSupreme гарантират както перфектното изсушаване на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – сушилня Gorenje D8565NR има подходяща програма за всички тях. С 15-те си различни програми като Вълна, Смесено сушене, Памук,Синтетика – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Нова, с модерен и нестандартен дизайн, практични размери и множество функции – Сушилня Gorenje D8565NR ще осигури перфектното изсушаване на вашите дрехи, като същевременно ще запази тяхната мекота и качество на материите. Ако искате винаги да изглеждате стилно и спретнато, то сушилня Gorenje D8565NR е идеалният избор за вас.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password