Ревю на GoPro HERO7 (CHDHX-701)

GoPro HERO7

Обичате екстремните преживявания и искате да ги запечатате в спомени с ненадминато качество на звук и изображение? Спортна видео камера GoPro HERO7 Black ще ви позволи да заснемете дори най-смелите си, изпълнени със скорост и адреналин приключения с ненадминато 4K качество.

GoPro Hero 7 Black е джобна, леснопреносима, водоустойчива 4K камера от най-висок клас с електронна стабилизация на изображението и огромен набор от монтажни аксесоари.

GoPro HERO7Виж цената за днес

Функции

HyperSmooth Video Stabilization – тази функция намалява трептенето на картината, като ви позволява да стабилизирате изображенията и да правите видеа и клипове с плавни, перфектно синхронизирани кадри.

Solid + Waterproof – камерата разполага с гумирано покритие и хидроизолация до 10м. Това я прави подходяща за заснемането на всяко приключение, независимо от терена или метеорологичните условия.

Live Streaming – споделете изживяванията си на живо във Facebook, а след това ги запазете в SD картата с висока резолюция на видеото.

Control Vocal – можете да управлявате вашата камера с гласов контрол. Просто кажете на вашия умен другар в пътешествията „GoPro take a foto” – и камерата ще заснеме снимка; “GoPro start recording” – и видеозаписът ви вече е стартирал.

SuperPhoto – тази функция предлага максимално прецизно картографиране на изображенията, за да получите снимки с кристално качество.

TimeWarp Video – можете да увеличите скоростта до 30 пъти, а същевременно да заснемете стабилизирани и същевременно кратки клипове на дългите приключения, които предприемате.

8x Slo-Mo Video – можете да забавите действието на кадъра до 8 пъти и да направете невероятни slow motion клипове, за да видите дори най-дрените детайли от движенията.

Виж още: Sony BDVE4100

Дизайн, контрол, звук и екран

Hero 7 Black ще изглежда много познат на всеки, който е използвал предишните два модела на водещите Hero. Основна хардуерна промяна тук е е преработената микрофонна мембрана, с която GoPro е настроен, за да подобри цялостното качество на звука и да намали вибрационните звуци, породени от трептене – като при колоездене, например.

Камерата разполага с 2-инчов сензорен екран, чиито визуализации са достатъчно ярки и остри за реализирането на вашите снимки. Отстрани ще намерите бутони за стартиране на запис, включване и изключване на апарата. Също така, Hero 7 Black, разполага с бутон за „кратки видеа”, който ви позволява да ограничите записа от 15 до 30 секунди, като това го прави удобенза пренасяне в раница, например, без да се притеснявате, че камерата ще прави случайни записи и ще запълни паметта си. Опцията да се комбинират всички функции за видео, включително „зрително поле“ и ръчни контроли Protune, в едно меню означава, че сега е много по-лесно да заснемате видеа.

Освен това, GoPro е преустроил и значително е подобрил микрофоните си, за да бъдат по-чувствителни, като същевременно остават водоустойчиви и намаляват страничния шум. Преработеният микрофон в Hero7 е забележимо по-силен и ясен, с по-дълбок бас и повдигнати средни честоти на звука.

Технически характеристики

Спортната видео камера GoPro HERO7 е с компактни размери 62.3мм х 44.9мм х 33мм (ШхДхВ) и е с тегло от едва 116 грама. Това я прави изключително лесно преносима. Резолюцията на сензора от 12 Mpx ви позволява да запечатате с невероятно качество всеки миг, а множеството аксесоари, включени в комплекта, позволяват лесен монтаж и стабилизиране на камерата.

В заключение

В крайна сметка, няма нещо, което да не харесате в GoPro HERO 7. С подобрени функции, камера и звук, в сравнение с предишните модели, спортната видео камера ви позволява да се насладите на екстремни и забавни изживявания, запечатвайки всеки един миг от вашето приключение. Определено този модел на GoPro ще задържи марката на челните позиции в класациите за най-добри спортни камери на пазара.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo