Изпълнителният директор на Samsung може би току-що каза, че Galaxy S11 е Galaxy S20

Ревюта

През последните няколко седмици се появиха много слухове за Galaxy S11, а някои предполагат, че той може да бъде наречен Galaxy S20; може би току-що сме чули най-добрите доказателства, че компанията всъщност ще преименува своята водеща серия.

Според корейски източници, главният изпълнителен директор на Samsung DJ Koh проведе секретни срещи на CES 2020, той представи новата серия телефони като семейство Galaxy S20

В доклада се твърди, че Samsung е искал да преименува новата си серия за следващото десетилетие (2020-та), затова реши да избере Galaxy S20 в играта на S11 серията.

Galaxy S20, Galaxy S20 Plus и Galaxy S20 Ultra са слуховите имена на устройствата. Понастоящем няма признак за Galaxy S20e устройство.

CES 2020 се използва за много сделки зад затворени врати, така че изпълнителният директор на компанията проведе тези срещи тихо преди събитието за стартиране на 11 февруари.

Предполага се, че Galaxy Fold 2 бе показан и на събитието, но няма да бъде наречено това със Samsung, избрал името Galaxy Bloom.

Това е кодовото име, което чухме за устройството досега, така че това може да е просто неразбиране на действителното му име или може би компанията не иска да свързва това с оригиналния Fold поради различията в дизайна.

Никоя от тази информация все още не е потвърдена директно от Samsung, но се надяваме да научим повече през следващите седмици преди датата на стартиране на 11 февруари.

Lost Password