Ревю на Gaggia Magenta Plus

Еспресо машини Ревюта

Gaggia Magenta Plus

Ако сте на пазара за еспресо машина от висок клас, Gaggia Magenta Plus определено си заслужава да бъде разгледана. Тази машина е снабдена с функции, които улесняват приготвянето на вкусни еспресо напитки у дома. В това ревю ще разгледаме по-отблизо Gaggia Magenta Plus и ще видим какво я отличава от другите машини за еспресо на пазара.

Gaggia Magenta Plus

Виж цената за днес

Gaggia Magenta Plus: Характеристики, функции и технологии

Gaggia Magenta Plus е модерна кафемашина с елегантен дизайн и интуитивен интерфейс Display Touch, който улеснява използването и персонализирането на кафе напитките.

Кафеавтоматът е чудесен избор както за ценителите на кафето, така и за баристите, тъй като разполага с професионална тръба за пара/вода от неръждаема стомана за приготвяне на каймак, с пет напитки на основата на кафе, от които можете да избирате.

Уредът е пълна с функции и може да приготвя до 5 напитки на основата на кафе, като еспресо, капучино, лате и др. Освен това има керамични остриета за смилане на кафените зърна и Optiaroma с 5 стъпки за регулиране на количеството кафе на чаша. Налична е и предварителна инфузия за плътен вкус.

Кафеавтоматът е оборудван с керамични остриета за смилане на вашите кафеени зърна, което осигурява максимален вкус и гладка, постоянна текстура.

Gaggia Magenta Plus е проектиран да бъде възможно най-персонализиран, като разполага с Optiaroma с 5 стъпки за регулиране на количеството кафе на чаша. Това ви позволява да адаптирате кафето си към вашия вкус, така че всеки път да се наслаждавате на наистина перфектна чаша.

Разполага и с предварителна инфузия, която гарантира, че ароматът на кафето е напълно извлечен, преди то да бъде сварено, в резултат на което се получава пълна чаша с богат и интензивен вкус.

Кафеавтоматът разполага с мощна помпа с налягане 15 бара, която гарантира, че кафето ви ще бъде приготвено до съвършенство всеки път.

Gaggia Magenta Plus разполага и с голям резервоар за вода с вместимост 1.8 литра, така че не се налага постоянно да го пълните.

Gaggia Magenta Plus разполага и с голям контейнер за отпадъци от кафе с вместимост 15 дози, така че не се налага да го изпразвате твърде често.

Кафеавтоматът разполага и с контейнер за кафе на зърна с вместимост 250 г, така че можете да съхранявате достатъчно зърна за няколко чаши кафе.

Gaggia Magenta Plus разполага и с контейнер за отпадъчно кафе с капацитет 15 дози, така че не се налага да го изпразвате твърде често.

Gaggia Magenta Plus използва и филтър Brita Intenza+, който гарантира, че водата ви е филтрирана за максимален вкус и качество.

Уредът се захранва от 230V 50Hz 1900W, което му дава възможност бързо и ефективно да приготвя вашите кафе напитки.

Gaggia Magenta Plus е впечатляваща машина, която тежи 8 кг, което я прави лека и лесна за преместване.

Gaggia Magenta Plus се доставя с лъжица за смляно кафе, тестер за твърдост на водата и тубичка за смазка, което ви гарантира, че разполагате с всички необходими инструменти за перфектна чаша кафе.

Gaggia Magenta Plus се предлага и с тестер за твърдост на водата, което улеснява тестването на твърдостта на водата преди приготвяне на кафето.

Gaggia Magenta Plus се предлага и с тръба за смазка, което улеснява поддържането на машината в отлично състояние.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Gaggia Magenta Plus: Мнение за продукта

Като цяло Gaggia Magenta Plus е чудесна машина за еспресо за тези, които искат да правят вкусни напитки у дома. Със своя широк набор от функции и качествен дизайн тя със сигурност ще задоволи и най-претенциозните любители на еспресото. Ако търсите кафемашина от висок клас, която няма да ви разочарова, Gaggia Magenta Plus определено си заслужава да бъде разгледана.

Виж цената за днес

3.7/5 - (3 votes)

Lost Password