Franke FR18BW - Виж цената

Ревю на Franke FR18BW

Климатици Ревюта
7.7

Рейтинг

Franke FR18BW 

Искате ли да се наслаждавате на уютна топлина през зимата и на освежаваща прохлада през лятото? Искате ли да създадете максимален комфорт във вашия дом? Ние имаме точния уред за вас! Климатик Franke FR18BW с енергиен клас А++, допълнителни функции и изключителна ефективност при своята работа, ще ви осигури оптимално добра температура във вашия дом – бързо, лесно и изключително качествено!

Franke FR18BWВиж цената за днес

Franke FR18BW Review

Auto Restart – функцията за рестартиране дава висока степен на автономност на климатичната система, която позволява времеви операции и автоматично възобновяване на работата, според последните му настройки, след прекъсване на електрозахранването или неволно изключване.

Функция Turbo – Turbo – благодарение на функцията „TURBO”, вашият уред работи на максимални обороти и максимална вентилационна мощност, така че да достигне максимално бързо желаната от вас температура.

Sleep/Night Mode – тази функция е създадена, за да гарантира вашия спокоен сън. Благодарение на ниските нива на шум и равномерното вазпръскване на въздушната струя във вашето помещение, вие ще спите спокойно и непробудно, без вашия сън да бъде смущаван от неприятни шумове или големи температурни амплитуди.

Виж още: Ревю на Whirlpool SPIS 409

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително иновативен и модерен. Корпусът му е решен в черен цвят с гланцирано покритие, който е перфектно допълнен от графитено сивият цвят на корпуса на вашия уред. Минималистичния дисплей поставен в предната част, показващ температурата, вентилацията и работния режим на вашия уред, придава перфектен завършек на стилната му визия.

Характеристики

Тази модерна и изключително мощна климатична система има охладителна мощност от 18 000 BTU за охлаждане и 19 000 Ws за отопление. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номинален капацитет на охлаждане от 5300W и 4300W за отопление. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.5 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4.2 за отопление. Минимална температура при охлаждане е -15°C, а при отопление +50°C. Благодарение на 12-те различни скорости на вентилатора, вие ще можете да настроите вашия уред точно с такава мощност от каквато се нуждаете към настоящия момент.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 940 х 205 х 275мм и е с тегло от едва 9кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 55dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 610 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 800 х 333 х 554мм и е с тегло от 37.8кг., което го прави подходящо на всяка подходяща външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 63dB, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове. Външното устройство е с дебит от 2100м³/н.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Timer, Auto Restart, Функция Turbo и Спящ режим, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом, в комбинация с кристално чист и свеж въздух, то климатик Franke FR18BW е идеалният избор за вас. Подарете на себе си и на цялото си семейство уютна топлина през зимните месеци и освежаваща прохлада през предстоящите летни горещини. Прекарвайте времето си у дома в максимално удоволствие и безкраен комфорт!

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password