Indesit EWSD 61051 W EU - Виж цената

Ревю на Indesit EWSD 61051 W EU

Перални Ревюта
7.5

Рейтинг

Indesit Slim EWSD 61051 W EU 

Продуктът Indesit Slim EWSD 61051 W EU, е модерна пералня машина с енергиен клас А+ и капацитет на зареждане 6кг. Това е модерна пералня, с предно зареждане, която със своите малки размери и изчистен дизайн пасва идеално във всяко помещение на вашия дом. С ослепително бял цвят, LCD дисплей, енергийна ефективност от клас А+, осигуряваща минимална консумация на вода и електроенергия, тази уред е перфектното решение, за всеки стилен дом, за всяко поддържано домакинство, както и за всеки, за който съотношението цена – качеството, е приоритет. 

Indesit Slim EWSD 61051 W EU

Виж цената за днес

 Indesit Slim EWSD 61051 W EU Review

А ето и само една част от предимствата, които притежава този стилен, практичен, лесно достъпен, но и много ефикасен продукт:

1. Опция „Отложен старт” – Благодарение на тази опция, можете да отложите старта на избраната от вас програма до 24ч., в зависимост от вашите лични нужди. Необходимо е само да заредите прането, добавете перилния препарат, изберете желаната от вас програма и пералнята ще стартира в точно избраното от вас време.

2. Опция „Energy Saver” – oпцията Energy Saver, избрана с програмите за пране на памук, синтетика и дънки, ви позволява да постигнете оптимални резултати на изпиране, спестявайки до 70% енергия, в сравнение със стандартната програмата за пране на памук на 30°C.

3. Опция „Extra Wash”- тази опция е предназначена за премахване на упорити и засъхнали петна като вино, кафе или шоколад. Тя може да бъде използвана в съчетание с т.нар. „кратки програми” на пералнята ви машина, като единственото, което ще се промени е времетраенето на изпирането. Останалите параметри като температура и скорост ще останат запазени.

За всички желаещи да се сдобият с това уникално домакинско „бижу”, оптимизиращите предимства на този продукт, не спират до тук.  Разполагате с цели 16 програми за изпиране, в зависимост от вашите лични нужди. Също така, създателите му от „Indesit” са се погрижили и за тези от вас, които обичат спорта. Програмите за спортните ви дрехи са специално изработени от “Indesit”, за активно спортуващите, които имат нужда да поддържат формата, не само на своето тяло, а и на своята спортна екипировка. В допълнение, пералнята машина предлага и опция „Против миризми” – благодарение на иновативното интензивно движение на барабана, постоянният контрол на температурата, както и допълнителното изплакване на дрехите в края на всеки изпиращ цикъл, казвате „Сбогом” на неприятните миризми, които попиват в тъканите.

Виж още: Пералня Indesit Slim IWSC 61051 CECO EU – Ревю, мнения и цена

Нашето мнение за продукта

Стилен дизайн, избор от 16 програми за изпиране, допълнителни опции, ниска цена и максимална ефективност и всичко това събрано в практичните размери (850х595х424) на новата пералня на Indesit. Ако сте домакинствата, в които качеството на вашите дрехи е от изключителна важност, определено това е продукт, който е задължително да имате!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password