Ревю на Electrolux LNT5MF32U0

Electrolux LNT5MF32U0

Electrolux се откроява с разнообразието от продукти, които предоставя на потребителите, и домакинските уреди са сред тях. По този начин хладилникът-фризер Electrolux LNT5MF32U0, който е част от серията 600 Pro No Frost, се произвежда в Швеция от производителя на уреди Electrolux, където през последните години той се превърна във втория по големина производител на електроуреди в света.

Electrolux LNT5MF32U0Виж цената за днес

Дизайн и размери

Дизайнът на това устройство е много атрактивен, открояващ се през вратите с повърхност от неръждаема стомана против пръстови отпечатъци и сиви емайлирани страни, пасващ перфектно във всеки ъгъл на вашата къща. LCD дисплеят, поставен вътре с бутони за сензорно управление, наблюдава 2 температурни зони. Контролните елементи на уреда съдържат: Температурен дисплей в зоната за охлаждане / замразяване; Превключвател на температурата в зоната за охлаждане / замръзване Предупредителен индикатор за секцията на фризера; Бързо замразяване; Action Cool функция; Ваканционна функция; ECO режим на работа; Сигнал за отворена врата. За да стартирате хладилника, натиснете бутона, чувствителен към температурата, докато всички светодиоди светят. При всяко натискане на клавиша зададената температура се показва на екрана. Изборът на температури в хладилната зона е последователен, от + 2°C до +8°C. Размерите на хладилника са: 59.5х65х186см (ШхДхВ).

Общи технически характеристики

Electrolux е с много добра степен на изолация има автономността да издържи без електричество в продължение на 18 часа, без храната да се разпада. Хладилникът осигурява диапазон между 2°С и 8°С , докато температурата на фризера може да варира между -16°С и -24°С. Този модел е много енергономичен при своята работа с годишна консумирана електроенергия от 311 kWh. Освен това е и много тих с ниво на шум от 42dB.

Хладилник

От максималния нетен капацитет от  324 литра, за хладилника са отделени  230 литра. Във вътрешността си хладилния уред има 3 рафта от пластмаса и стъкло, както и 2 допълнителни рафта на вратата за съхранение на бутилки, сосове и др.  ECO осветление в хладилната зона, което осигурява ясна и ярка светлина във всеки ъгъл на уреда. Нивото на светлината леко се увеличава, след като отворим вратата. В допълнение, LED технологията използва 10 пъти по-малко енергия от стандартната технология и ще продължи целия живот на устройството. За регулиране на температурата Electrolux има 2  електронни термостата  за хладилника и фризера вътре в уреда. 

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Фирзер

Фризерните отделения предлагат множество опции за замразяване. Стъклените рафтове и чекмеджета са подвижни, за да получите допълнително място във фризера. Силата на замразяване на уреда е  8 кг  месо или други продукти за 24 часа. Капацитетът му от 94л е разпределен в 3 големи отделения за съхранение, така че да можете да съхранявате организирате съхранението на храната си.

Функции и технологии

Този хладилен уред е оборудван с множество модерни функции и технологии, а именно: Функция “Ваканция”, Action Cool, Електронен контрол на температурата, Бързо замразяване, Аудио сигнал, Система за сигнализиране за висока температура, Технологии Multiflow, TwinTech™, NoFrost. Технологията „Ваканция“ намалява консумацията на електроенергия, когато сте на почивка, така че да се намали разхода на електроенергия. ехнологията на Electrolux с Multi Flow гарантира оптимално ниво на влажност в хладилника. Храната запазва вкуса и текстурата си по-дълго поради независимите динамични системи за въздушно охлаждане в хладилника и фризера.

В заключение

Хладилник с фризер Electrolux LNT5MF32U0 е идеалният избор за тези от вас, които не правят компромис с качеството на продуктите в своя дом. Той ще запази храната ви свежа и вкусна за максимално дълъг период от време, като ще осигури перфектните условия за нейното съхранение.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo