Ревю на Electrolux LNT3LE34X4

Electrolux LNT3LE34X4

Ако търсите хладилник с високо качество за вашия дом или ви трябва допълнителен хладилник, разгледайте нашето предложение за модел с много добри функции и програми. Хладилник с фризер Electrolux LNT3LE34X4 има красив и изчистен дизайн. Проектиран е така, че добре да изпълнява своите функции, като отговаря на очакванията на повечето купувачи. Сред добрите качества на модела можете да намерите отлична гъвкавост във вътрешните отделения, покритие от неръждаема стомана и не на последно място той се предлага на добра цена. Ако държите на високото качество на вашите хранителни продукти, то нашият модел е подходящ за вас.

Electrolux LNT3LE34X4Виж цената за днес

Electrolux LNT3LE34X4 Review

Любимец на много домакинства този хладилник в шведски стил разполага и с фризер, който има голям капацитет на замръзяване 5 кг за 24 часа. Със него вие можете да съхранявате вашите храни за дълги периоди от време. Със своят нетен обем от 109 литра, фризерът предлага възможности, които осигуряват достатъчно пространство за малки и големи артикули. Electrolux LNT3LE34X4 е един чудесен избор за малки и големи домакинства. Функциите, които има хладилника го правят още по-предпочитан сред останалите на пазара.

Технологията Low Frost – това е функция, чрез която размразявате хладилника си много по-рядко, а разходът на енергия не се повишава. Това ви спестява много усилия, като значително намалява образуването на лед, което пък ви спестява много работа. Изберете хладилник, който се грижи за вас.

Технически характеристики

Когато планирате покупка на хладилник, първото и най-важно нещо е неговата характеристика и размери. Този модел има голям капацитетът на обем от 329 литра. Благодарение на това, вие имате възможността за съхранение на големи количества храна, които са от необходимост за вас и вашето семейство. Със наличен енергиен клас A++ от гама A+++ до D, той отговаря на стандартите за най-добрите показатели на енергийна ефективност. Годишният разход на електроенергия е 239 kWh.

С ниските си нива на шум от 40 dB, хладилникът отговаря на силата на един нормален човешки говор, което го прави отличен избор за тези от вас, които обичат спокойствието в домашни условия. Electrolux LNT3LE34X4 има красив дизайн и е със цвят –инокс, който има специално покритие против пръстови отпечатъци.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Размери

Размерите на хладилника са много подходящи за поставяне не само във кухни, а и в други желани от вас помещения. Ширината на модела е 59.5 см, дълбочина е 64.7 см, а височината е 185 см. Теглото е с размери от 67.1 кг.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 220 литра и има налични 2 рафта от устойчиво стъкло, както и 1 допълнителен рафт на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата спомагат за още по-голямо пространство във вътрешността на уреда. Системата за размразяване на хладилника е автоматична. По-този начин е организирана система за циркулация на въздуха с вентилатори. Моделът разполага и със специални отделения за поставяне на яйца и бутилки.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 109 литра и 3 на брой отделения. Това ви позволява да замразявате големи количества от любимите ви продукти. Капацитетът му на замразяване от 5 кг за 24 часа ви гарантира, че вашите хранителни продукти ще бъдат замразени бързо и качествено. Системата за размразяване на фризера е ръчна. Това означава, че е добре веднъж годишно да изключите и размразите фризера си.

Функции

В момента в по-голямата част от съвременните хладилници се предлагат различни видове функции, който всяка година стават все по-иновативни. Те допринасят за по-добрата работа на машината и за правилното съхраняване качеството на продуктите. Функциите и технологиите, които има моделът ни са

  • LED осветление – LED светлините на уреда допринасят за по-добрата видимост на продуктите в него, като същевременно са енергоспестяващи
  • Технологията Low Frost – функция, благодарение на която фризера се размразява се по-рядко, благодарение на образуването на по-малко лед, което ви спестява доста труд и енергия
  • Технологията Cold Sense – функция, чрез която имате пълен контрол над температурата. Наличните и сензори следят температурата в хладилника и при необходимост я донастройват

Нашето мнение за продукта

Когато става дума за качествени хладилници, разговорът със сигурност се свежда до марката Electrolux. Хладилника Electrolux LNT3LE34X4 е подходящ за всяко едно семейство, което иска да си подсигури идеалните условия за съхранението и качеството на своите продукти. Моделът ни има стилен дизайн, перфектно качество на изработка, серия от функционалностти и характеристики, както и промоционална цена, която е достъпна за всеки.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo