Ревю на Electrolux LNT3LE34W4

Electrolux LNT3LE34W4

Хладилникът е един от най-важните кухненски уреди в дома ви и когато го избирате, трябва да е с мисълта, че ще се използва за дълъг период от време. За разлика от другите кухненски уреди, той може да бъде считан за сърцето на вашия дом. Причините за това са много, но най-важните са факта че той работи денонощно за да поддържа храната ви възможно най-свежа за по-дълъг период от време. Ние имаме точният продукт за вас. Хладилник с фризер Electrolux LNT3LE34W4 , който разполага с достатъчно пространство за съхранение и множество модерни технологии. Със него вие ще имате голямо налично пространство за пресни продукти, на които да запазите свежестта за дълъг период от време. За всяко семейство е изключително важно да притежава висококачествен и надежден хладилник.

Electrolux LNT3LE34W4Виж цената за днес

Electrolux LNT3LE34W4 Review

Днес повечето потребители търсят хладилници за своите домове, които да бъдат удобни, практични, напълно лесни за употреба и да издържат дълги години занапред. Поради тази причина те трябва да са произведени от добър и устойчив материал, както и да имат достатъчно място за съхранение. Моделът на Electrolux LNT3LE34W4 е готов да ви предложи най-доброто на пазара, придружено с много екстри и функции. Той има много добър енергиен рейтинг A ++, който може да ви предложи много ниска годишна консумация на енергия от 239 kWh.

Технически характеристики

Има много фактори и условия, които определят качеството на един хладилник. Едно от най-важните безспорно е енергийния му клас. Нашият модел има енергиен клас A++ от гама A+++ до D, което ви осигурява доста висока оптимална мощност, без да изразходва допълнителна енергия. Нивото на шумът е 40 dB, което гарантирано няма да нарушава вашето спокойствие с неприятните шумове. Капацитетът на обем на уреда е 329 литра, което позволява съхранението на големи количества продукти, които оправдават нуждите на цялото ви семейство. Годишната му енергийна консумация достига до 239kWh. Уреда разполага с поставка за яйца, благодарение на който те лесно се поставят, а при изваждане не се разместват. Той има и налична поставка за бутилки, която е направена с цел за получаване на максимално удобство при изваждане и прибиране. Дизайнът на хладилника е във красив бял цвят.

Размери

Electrolux LNT3LE34W4 са с ширина от 59.5 см, дълбочина от 64.7 см и височина от 185 см. Теглото му е с маса от 67.1 кг. Размерите на хладилника са много практични, тъй като ни осигуряват неговото удобно използване.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 220 л, като разполага със 2 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 1 допълнителен рафт на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителния рафт на вратата освобождава още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Системата за размразяване на хладилника е автоматична, а материалът от който са направени рафтовете е стъкло.

Фризер

Фризерът притежава нетен обем от 109 литра. Той разполага с 3 на брой отделения. Това ви позволява да съхранявате големи количества хранителни продукти за дълъг период от време, благодарение на системата му за замръзяване. Капацитетът му на замразяване е 5 кг за 24ч. Това ви гарантира, че любимите ви продукти ще бъдат замразени бързо, лесно и качествено. Системата за размразяване на модела е ръчна.

Функции

Хладилникът притежава и някои от модерните функции, които ви дават възможност за много повече удобства в домашна среда. Ето и тях:

  • LED осветление
  • Технологията LowFrost – система с ниска степен на замръзване, чрез която размразяването става бързо и лесно
  • Технологията ColdSense – система за пълен контрол на температурата

Нашето мнение за продукта

Electrolux LNT3LE34W4 е правилният избор за всяко едно модерно семейство.Той е един първокласен хладилник с фризер. Със него вие ще съхранявате любимите си меса, яйца, зеленчуци и плодове при оптимални условия. Проектиран е така, че да изпълнява добре своите функции, като задоволява нуждите на потребителите. Предлагащ се на разумна цена, моделът отговаря на очакванията на всяко едно семейство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo