Ревю на Electrolux EXP26U338HW

Electrolux EXP26U338HW

В днешния свят, където климатичните промени и температурните колебания стават все по-чувствителни, е необходимо да имаме надеждна и ефективна климатична система в дома или офиса. Мобилните климатици са едно от най-популярните решения, тъй като те са лесни за инсталиране, преносими и предлагат висока степен на гъвкавост. В това ревю ще ви представим Electrolux EXP26U338HW, който се радва на голяма популярност сред потребителите. 

Electrolux EXP26U338HW

Виж цената за днес

Electrolux EXP26U338HW: Характеристики

Мобилният климатик Electrolux EXP26U338HW е предназначен за домашна употреба и е идеален избор за поддържане на комфортна температура в помещения до 18 квадратни метра. Устройството е лесно за монтиране навсякъде в дома, като основното му място за монтаж е пода.

Основният капацитет на климатика е 9000 BTU, което показва колко ефективно може да охлажда или отоплява помещението. Системата разполага с противопрахов филтър, който осигурява по-чист въздух, и четири скорости на вентилатора, които позволяват потребителя да избере най-подходящата за него степен на охлаждане или отопление. В комплекта с устройството е включен и монтажен комплект.

Енергийната ефективност на климатика е отлична, като охлаждането е класифицирано с клас А, а отоплението – с клас А++. Сезонният коефицент на охлаждане SEER е 2.6, докато сезонният коефицент на затопляне SCOP е 3.1. Коефицентът на охлаждане EER също е 2.6, което означава, че устройството е енергоспестяващо и икономично.

Техническите спецификации на климатика включват захранващо напрежение между 220 и 240 V, номинален капацитет на охлаждане от 2.6 kW и номинален капацитет на отопление от 2.3 kW. Устройството използва R290 като хладилен агент, който е екологично по-чист и безопасен от други хладилни агенти.

Вътрешното устройство на климатика е оборудвано с функция за отстраняване на влагата, като изважда 1.2 литра вода на час от въздуха. Дебитът на въздуха е 390 литра в секунда, а нивото на шума при работа е 64 децибела. Цветът на вътрешното тяло е бял, а размерите му са 38.5 см дължина, 47.6 см ширина и 71 см височина. Теглото на устройството е 32.5 кг.

Electrolux EXP26U338HW: Функции

Таймер – Позволява на потребителя да зададе време за включване или изключване на климатика, за да може да се настрои въздействието му върху температурата в помещението. Това е особено удобно, ако искате да включите климатика преди да се върнете в дома или офиса.

Самодиагностика – Ако климатикът срещне проблем, тази функция позволява на системата да извърши диагностика на проблема и да го изведе на екрана. Това позволява на потребителя да знае какъв е проблемът и да го отстранява по-лесно, без да се налага да търси помощ от техник.

Икономичен режим – Тази функция намалява консумацията на електроенергия на климатика, като регулира температурата в помещението според нуждите на потребителя. Тя е особено полезна за спестяване на енергия и намаляване на разходите за електричество.

Индикатор за почистване на филтъра – Тази функция предупреждава потребителя, когато е необходимо да се почисти филтъра на климатика. Това е важно, тъй като чистият филтър подобрява ефективността на климатика и намалява разходите за енергия.

Система против наводнения – Тази функция осигурява защита на помещението от водни щети, като спира работата на климатика, ако водата достигне до определена нива. Това е особено полезно, ако живеете в район, където има риск от наводнения.

Standby – Функцията Standby позволява на климатика да бъде изключен от ток, но да запази настройките си. Това е полезно, ако искате да изключите климатика, но да запазите настройките си за следващото използване.

Автоматично рестартиране – Ако захранването на климатика е прекъснато, тази функция автоматично го възстановява и започва работа отново, след като захранването е възстановено.

Нулиране – Функцията Нулиране позволява на потребителя да върне настройките на климатика към фабричните настройки. Това е полезно, ако има проблем с настройките на климатика и е необходимо да се върнат настройките му към стандартните.

Анти-охлаждане – Тази функция предотвратява изсушаването на въздуха в помещението, като намалява степента на охлаждане на климатика и поддържа комфортно ниво на влажността.

Плавно стартиране – Функцията за плавно стартиране позволява на климатика да започне работа по-меко, без да предизвиква промени в температурата на помещението. Това е особено полезно за хората, които се дразнят от внезапните промени в температурата.

Регулиране на мощността – Тази функция позволява на потребителя да регулира мощността на климатика, за да отговаря на нуждите на помещението. Това е особено полезно, ако има различни температурни зони в помещението или ако е необходимо да се получи определена температура.

Виж още: Най-Добрите Мобилни Климатици

Electrolux EXP26U338HW: Мнение за продукта

След обстойното разглеждане на характеристиките и предимствата на мобилния климатик Electrolux EXP26U338HW, можем да заключим, че това е устройство, което предлага много добро съотношение между цена и качество. С мощността си, интелигентните функции, енергийната ефективност и компактния дизайн, той е идеален избор за всяко домакинство или офис, което търси лесен и надежден начин за поддържане на комфортна вътрешна температура.

Виж цената за днес

4/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo