Electrolux EXI18HJIW - Виж цената

Ревю на Electrolux EXI18HJIW

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Electrolux EXI18HJIW 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Държите ли на свежестта и кристалната чистота на въздуха във вашите помещения? Ние имаме точния уред за вас! климатик Electrolux EXI18HJIW с енергиен клас А++ ще достигне желаната от вас температура бързо, лесно и много ефективно като същевременно ще запази въздуха във вашия дом свеж и кристално чист. Насладете се максимално на времето, прекарано у дома, с климатик Electrolux EXI18HJIW Optibreeze X3!

Electrolux EXI18HJIWВиж цената за днес

Electrolux EXI18HJIW Review

Filter 4 in 1 – този филтър, предотвратява фините прахови частици и алергени да навлязат във въздуха, като по този начин ви предпазва от появата на дихателни проблеми или заболявания. Наслаждавайте се на кристално чист въздух във вашия дом.

Функция Turbo – Turbo – благодарение на функцията „TURBO”, вашият уред работи на максимални обороти и максимална вентилационна мощност, така че да достигне максимално бързо желаната от вас температура.

Отстраняване на влагата – функцията за изсушаване на въздуха, се доказва, че е полезна през горещите летни дни. С тази функция климатикът извлича и премахва влагата от въздуха в помещението с кондензация от 1,8 л/ч.

Виж още: Ревю на Daewoo DSB-F1888ELH-VK

Дизайн

Устройството е носител на наградата Red Dot Design Award 2015. Устройството приковата вниманието с красив бял дизайн, перфектно допълнен от сребърна лайсна, поставена в горната предна част на уреда и LCD дисплей в центъра на устройството, където ще се покажат настройките за стайната температура и операционната програма.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 15 700 BTU и 17 050 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 31м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 4600W, а при отопление 5000W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410А. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -18°C, а при отопление -7°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 972 х 234 х 317мм и е с тегло от едва 14кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 45dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Също така, този климатик разполага с възможността за отстраняване на 1,8л. влага в рамките на само 1 час. Това гарантира свежестта и качеството на циркулиращия през устройството въздух, като се предотвратява образуването на микроби, бактерии и алергени. Дебита на въздуха на устройството е 850 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 842 х 320 х 596мм и е с тегло от 32кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум от едва 54dB max, то гарантирано няма да смущава вашето спокойствие в своя работен режим. Дебита на въздуха на климатика е 2200 м³/н.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Auto Clean , Timer, Sleep, Auto Restart, LED осветление и Turbo ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Нов, с модерен дизайн и иновативни технологии, климатик Electrolux EXI18HJIW Optibreeze X3 ще осигури оптимално добра температура във вашия дом. Независимо дали имате нужда от топлина или освежаваща прохлада, вашия нов домашен електроуред ще я достигне бързо, лесно и многоефективно, за да осигури вашия максимален домашен уют!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password