Ревю на Electrolux EW8HS259S

Electrolux EW8HS259S

Сушилнята Electrolux EW8HS259S е проектирана да осигури мощта и прецизността, от които се нуждаете, за да се справите с нуждите си от сушене. Капацитетът на барабана е 9 кг., което е достатъчно, за да се справи с всички нужди. Барабанът от 9 кг. позволява да бъде по-ефективна от много свои конкуренти, както и да спести разходи.

Electrolux EW8HS259S

Виж цената за днес

Electrolux EW8HS259S: Характеристики, функции и технологии

PerfectCare800 е почистваща система, която премахва натрупаните влакна от сушилнята. Натрупването на мъх може да бъде причинено от много фактори, включително вашите дрехи и легла, както и от замърсяването на въздуха. PerfectCare800 почиства тези натрупвания на мъх, така че сушилнята ви да работи по-ефективно – и да имате повече време между циклите на сушене!

Сушилнята Electrolux EW8HS259S има уникален и ефективен начин за обработка на деликатни тъкани. Уредът е оборудван със система за филтриране на въздуха (DelicateCare), която предотвратява увреждането на тъканите от сушилните, които могат да бъдат вредни за деликатните материи.

Системата SensiCare е нова система, представена от Electrolux през пролетта на 2019 г. Тази система се състои от две основни части: сензор и блок за управление. Сензорът се намира на барабана и измерва нивата на влажност; той се активира, когато нивото на влажност стане твърде високо или ниско, и изпраща сигнал до контролния блок, за да регулира температурата или настройките на цикъла на сушилнята, за да се опита да предпази дрехите от прекомерно или недостатъчно изсушаване.

Electrolux EW8HS259S е сушилня, която съкращава времето за сушене наполовина, като използва щадящ цикъл с ниска температура. Системата GentleCare суши два пъти по-евтино от обикновените сушилни. Това предпазва дрехите от ненужно излагане на интензивна топлина, което означава, че ще можете да спестите от сметката си за енергия.

Сушилнята Electrolux EW8HS259S използва функцията SmartSense, за да открие влагата в дрехите ви, като гарантира, че те се сушат равномерно и са защитени от прегряване. Тази функция гарантира, че всичките ви дрехи ще бъдат изсушени равномерно и няма да се повредят от топлината.

Капацитетът е 9 кг, така че ще можете да се справите дори с най-тежките пратки.. Освен това има скорост на въртене от 1000 об/мин, което ѝ помага да завърши по-бързо от повечето други варианти. Това означава, че ще имате по-малко време да чакате дрехите си да изсъхнат – и повече време да правите други неща. Тази сушилня достига 65 dB, когато работи на стандартната си програма, така че можете да сте сигурни, че няма да бъдете събудени от силен шум от този уред.

Размерите на сушилнята са 60 см широчина, 60 см дълбочина и 85 см височина. Теглото е 51,96 кг.

Тя има различни програми за сушене, включително:

Коприна: Тази програма е предназначена за деликатни тъкани, които трябва да се изсушат бързо. Тя се изключва след първия цикъл и се включва отново след 30 минути, така че не е необходимо да чакате за този цикъл. Тя има и таймер, така че не е нужно да се притеснявате, че ще забравите за нея.

Вълна: Тази програма е идеална за сушене на вълнени или синтетични тъкани като уютни пуловери, одеяла и завивки. Можете да я настроите да се включи, когато приключите с прането на дрехите, така че те да са готови, когато се приберете у дома!

Синтетика: Името на тази програма казва всичко – тя е идеална за сушене на синтетични материи като тениски, панталони и чаршафи. Можете също така да я настроите да се стартира автоматично, след като дрехите ви приключат със сушенето, така че да са готови, когато се приберете у дома!

Смеси: За смесени влакна, като памучни ризи или пуловери, тази програма използва както топлина, така и студен въздушен поток, за да помогне за премахване на бръчките. Освен това има автоматичен таймер, така че не е необходимо да

Виж още: Най-добрите сушилни

Electrolux EW8HS259S: Мнение за продукта

Като цяло смятаме, че тази сушилня е чудесен избор за всеки, който иска да спести пари от сметките си за комунални услуги или да намали времето, необходимо за сушене на дрехите. Тя е лесна за използване и поддръжка и е оценена като една от най-добрите сушилни в своя ценови диапазон.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo