Electrolux EW8H359S - Виж цената

Ревю на Electrolux EW8H359S

Ревюта Сушилни
8.3

Рейтинг

Electrolux EW8H359S Цена

Искате ли вашите любими облекла да бъдат винаги с искряща чистота, свеж аромат и запазено качество на материите? А искате ли те да бъдат сухи за броени минути след тяхното изпиране? Държите ли на безупречната си визия, независимо в кой момент от вашето ежедневие се намирате? Ние имаме точния уред за вас! Сушилня Electrolux EW8H359S с капацитет на зареждане от 9кг. и множество модерни функции, гарантирано ще се погрижи за перфектното изсушаване на вашите дрехи, независимо от тяхната материя.

Electrolux EW8H359SВиж цената за днес

Electrolux EW8H359S Review

GentleCare – тази иновативна система изсушава вашите дрехи при по-ниска температура, така че да се погрижи максимално за тъканите, като не ги подлага на излишна топлина.

SensiCare – тази система, регулира времето, необходимо за пълното изсушаване на вашите дрехи, като отчита нивото на влага на всяко зареждане. По този начин вие спестявате време и енергия, на базата на перфектни резултати.

Denim Program – програма, специално създадена за изсушаването на вашите дрехи от дънкови материи. Тя изсушава в дълбочина вашите облекла от деним, като същевременно запазва техните цветове наситени, без да избеляват.

Sport Program – създателите на сушилнята от Electrolux, са се погрижили и за тези от вас, за които спортът е ежедневие, хоби или начин за релаксация след напрегнатата работна седмица. Благодарение на програмата за изсушаване на вашата спортна екипировка, тя е напълно суха, без да променя качеството на своята специфична материя.

Виж още: Ревю на Electrolux EW6C428W

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантния черен дигитален дисплей, поставен в предната част на уреда, както и черната рамка, обгръщаща люка на барабана, са перфектният завършек на стилната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Сушилнята разполага с изключително удобни и практични размери от 60 х 60 х 85 cm (ДхВхШ) и е с телго от 48.26кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с консумация на енергия при стандартна програма от едва 2.21 kWh, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки. Скоростта и на въртене от 1000 об/мин гарантира перфектното и експресно изсушаване на вашите дрехи, а капацитетът и на зареждане от 8кг., ще ви позволи да изсушите големи количества от вашите текстилни изделия.

Програми и Функции и защита

Сушилнята разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като: Индикатор за пълен резервоар, Индикатор за почистване на кондензатора. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като DelicateCare, SmartSense, GentleCare, SensiCare, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – тя има подходяща програма за всички тях. С 13-те си различни програми като Bedlinen XL, Cotton ECO, Памучни, тъкани, Delicate, Denim, Outdoor, Коприна, Sport, Синтетика, Lana – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Практична, удобна, ефективна, съчетала функциите на някои от най-висококачествените електроуреди, Electrolux EW8H359S би била идеалното допълнение за всяко спретнато и поддържано домакинство. Вече не е нужно да се притеснявате за изсушаването на дрехите си и за запазването на техните цветове и качество. Сушилнята е помислила за всичко това. За вас остава само удоволствието от носенето на чисти, свежо ухаещи и висококачествени дрехи.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password