Electrolux EW8H258B - Виж цената

Ревю на Electrolux EW8H258B

Ревюта Сушилни
8.5

Рейтинг

Electrolux EW8H258B 

Искате нова, ефективна сушилня, която едновременно да изсушава дрехите ви в дълбочина като същевременно запазва качеството на техните материи? Чистотата е приоритет за вас, като в това число влизат и дрехите от вашия гардероб и грижата за тях, но ви е омръзнало да чакате с дни до тяхното пълно изсъхване след изпиране? То тогава, ние имаме точния за вас продукт! Сушилня Electrolux EW8H258B с енергиен клас А++ и интегрирани иновативни функции ви позволява да изсушите перфектно вашите любими дрехи, като освен за тяхното качество, тя се грижи и за вашия семеен бюджет като оптимално пести време, вода и енергия!

Electrolux EW8H258BВиж цената за днес

Electrolux EW8H258B Review

GentleCare – тази иновативна система изсушава вашите дрехи при по-ниска температура, така че да се погрижи максимално за тъканите, като не ги подлага на излишна топлина.

SensiCare – тази система, регулира времето, необходимо за пълното изсушаване на вашите дрехи, като отчита нивото на влага на всяко зареждане. По този начин вие спестявате време и енергия, на базата на перфектни резултати.

Denim Program – програма, специално създадена за изсушаването на вашите дрехи от дънкови материи. Тя изсушава в дълбочина вашите облекла от деним, като същевременно запазва техните цветове наситени, без да избеляват.

Sport Program – създателите на сушилнята от Electrolux, са се погрижили и за тези от вас, за които спортът е ежедневие, хоби или начин за релаксация след напрегнатата работна седмица. Благодарение на програмата за изсушаване на вашата спортна екипировка, тя е напълно суха, без да променя качеството на своята специфична материя.

Виж още: Ревю на Hotpoint-Ariston AQC94F5T/Z1

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантния черен дигитален дисплей, поставен в предната част на уреда, както и черната рамка, обгръщаща люка на барабана са перфектния завършек на стилната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Сушилня Electrolux EW8H258B разполага с изключително удобни и практични размери от 60 х 60 х 85 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 66dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с консумация на енергия при стандартна програма от едва 1.99 kWh, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки. Скоростта и на въртене от 1000 об/мин гарантира перфектното и експресно изсушаване на вашите дрехи, а капацитетът и на зареждане от 8кг., ще ви позволи да изсушите големи количества от вашите текстилни изделия.

Програми и Функции и защита

Сушилня Electrolux EW8H258B разполага с интегрирани някои от най-новите функции. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като DelicateCare, SmartSense, GentleCare,SensiCare, гарантират както перфектното изсушаване на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – сушилня Electrolux EW8H258B има подходяща програма за всички тях. С 13-те си различни програми като Bedlinen XL, Cotton ECO, Памучни тъкани, Delicate, Denim, Outdoor, Коприна, Sport, Синтетика, Lana, тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Стилен дизайн, множество програми за изсушаване, допълнителни опции, ниска цена и максимална ефективност – и всичко това събрано в практичните размери на новата сушилня на Electrolux. Ако сте домакинствата, в които качеството на вашите дрехи е от изключителна важност, определено това е продукт, който е задължително да имате!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password