Ревю на Electrolux EW7T3272

Electrolux EW7T3272

Пералня с вертикално зареждане Electrolux EW7T3272, разполага с множество технологии и иновативни функции и програми, способни да третират ефективно широка гама от тъкани, продуктът заслужава да бъде в категорията на висококчаествените перални машини на пазара. Правилното използване на програмите осигурява ефективно изпиране, а също и нисък разход на вода и електроенергия. Ако не искате да правите компромис с качеството на третиране на вашите дрехи, то се доверете на Electrolux EW7T3272.

Electrolux EW7T3272Виж цената за днес

Electrolux EW7T3272 Review

Памук – тази програма ви дава възможността да отстраните дори най-упоритите петна от дрехите ви от памучна материя, без да нарушавате качеството и.

Дизайн

Уреда е решен в бял цвят с гланцирано покритие, така че е подходящ за интериора на всяко домакинство. Дигиталния дисплей, показващ изпиращата програма и оставащото време до нейния край, придават стилен завършек на нейната визия.

Размери

Пералнята е с размери от 60 х 40 х 89 cm (ДхШхВ) и тегло от 59 кг. Това я прави лесна и удобна за монтиране във всяко подходящо помещение от вашия дом.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и горно отваряне на люка. Въпреки скоростта на въртене от 1200 об/мин, пералнята машина остава изключително тиха при своята работа с ниските си нива на шум от 77 dB при центрофуга и 56 dB при изпиране.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Функции и защита

Пералнята разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Това гарантира нейната ефективна и същевременно безопасна работа по време на изпиращ цикъл.

Програми и опции

Независимо дали искате да изперете снежно белите си дрехи, черните или цветни дрехи, вашата нова пералня машина има подходяща програма за изпиране на дрехи от всякакви цветове и материи. Тя ще премахне дори най-упоритите петна, като същевременно ще запази материите качествени, а цветовете наситени като в първия ден, дори когато дрехите са подложени на чести изпирания за дълъг период от време.

Нашето мнение за продукта

Пералня с вертикално зареждане Electrolux EW7T3272 е нов, модерен уред, който ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи, благодарение на множеството програми и функции, с които разполага. Освен това, тъканите на дрехите ще останат качествени, а цветовете богати за дълго време. Ако искате нова, високоефективна пералня машина, то Electrolux EW7T3272 е точният избор за вашето домакинство.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo