Electrolux ESL4201LO - Виж цената

Ревю на Electrolux ESL4201LO

Ревюта Съдомиялни
8.5

Рейтинг

Electrolux ESL4201LO 

Омръзнало ви е да прекарвате часове пред кухненската мивка, в миене на съдове след вечеря? Искате помощник, който да върши това вместо вас? Имате нужда от повече свободно време за себе си? Ние ще ви представим точният продукт. Съдомиялна за вграждане slim Electrolux ESL4201LO е идеалният избор за всеки дом и перфектният помощник на всяка спретната домакиня.

ESL4201LOВиж цената за днес

Electrolux ESL4201LO Review

Eco: Програмата е с най-ниска консумация на енергия и е особено подходяща ако искате да измиете съдовете с нормална степен на замърсяване. Потреблението на тази програма също се взема предвид при постигането на енергийна ефективност, А + в този случай. Така че имаме 0.778kWh разход на енергия и 9.9 литра вода. Тази програма измива вашите съдове с температура от 50°C и има продължителност от 225 минути в този случай.

Intensive: Препоръчва за чинии, тенджери, тигани и по-замърсени съдове, подходящи за измиване на по-висока температура от 70°С и при по-голямо налягане на водата. В тази програма сензорният контрол е активен, така че п консумацията е променлива – между 13-14 литра разход на вода и 1.1-1.3kwh разход на електроенергия. Максималната продължителност на програмата е 168 минути.

Normal: Това е програма, която е подходяща за измиванео на съдове с нормална степен на замърсяване. Измиването се извършва при температура от 65°С . В този случай сензорът е активен, а консумация на вода и електроенергия ще бъде между 14 и 15 литра вода и 1.1-1.3 кВтч електроенергия. Продължителността на програмата е между 130 и 140 минути.

Кратко: Измиване само за 30 минути, при температура от 60°C и консумация само на 8 литра вода и 0,7 kWh електроенергия.

ESL4201LO-2

Виж още: РЕВЮ: Съдомиялна Whirlpool ADP 201 WH – Цена и мнения!

Съдомиялната машина за вграждане Electrolux ESL4201LO е с капацитет от 9 комплекта, и размери от 81.8 x 44.6 x 55 сантиметра, като е един от най-простите и изчистени модели на този производител. Тя има 5 програми за измиване и енергиен клас А+, което я прави освен ефективна и изключително енергоспестяваща.

Electrolux ESL4201LO разполага с функцията Sensorcontrol – сензор за натоварване, за да ни помага да пестим вода и електричество, но можем да спечелим и от общото време за измиване, тъй като ще отчете нивото на зареждане на устройството и ще прави малки корекции на потреблението и продължителността в три от петте програми за измиване. Работата на устройството е лесна и проста, защото имам бутон за стартиране и бутон за избор на програма, нищо повече.

Нашето мнение за продукта:

Ако искате нова, удобна и много ефективна съдомиялна машина, с достатъчен набор от програми за измиване и висок енергиен клас, то Electrolux ESL4201LO е иделният избор за вас. Просто поставете съдовете в съдомиялнята и я оставете да свърши сама „мръсната работа” след вечеря. Спестете си времето прекарано пред кухненската мивка в миене на съдове и го посветете на себе си и любимите ви занимания и хора.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password