Electrolux ESF7565ROX - Виж цената

Ревю на Electrolux ESF7565ROX

Ревюта Съдомиялни
8.3

Рейтинг

Electrolux ESF7565ROX 

Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в миене на съдове? Искате ли нов, изключително ефективен уред, който да ви отмени в тази така досадна и отнемаща време домакинска задача? Ние имаме точния продукт за вас! Съдомиялна Electrolux ESF7565ROX с енергиен клас А++ и 6 различни измиващи програми ще се погрижи за перфектното измиване на всеки тип съдове, независимо от степента на тяхното замърсяване.

Electrolux ESF7565ROXВиж цената за днес

Electrolux ESF7565ROX Review

Показател сол – След включване на съдомиялната машина дозаторът за сол се пълни с вода. Затова трябва да сипете омекотяваща сол преди да включите съдомиялната машина. Благодарение на това изтичащата сол веднага ще бъде измита по време на програмата за миене. Ако веднага след сипването на солта няма да бъдат мити никакви съдове, включете кратка програма за миене при празна съдомиялна, за да предотвратите увреждането (корозия) на уреда поради разсипване на солта при напълване на дозатора

Показване оставащото време до края – дисплеят, поставен в предната част на уреда, ви показва точното време, което остава до края на измиващия цикъл. По този начин вие ще знаете кога точно вашите съдове ще бъдат почистени до блясък.

Виж още: Ревю на Beko DFN16410W

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключиелно модерен. Решена в сребрист цвят с иноксово покритие, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Контролните бутони са поставени във вътрешната част на рамката на вратата както и върху дисплеят, решен в черно. Интерфейсът на съдомиялната машина е изчистен, което е една от последните модни тенденции при производството на домакински електроуреди.

Характеристики

Съдомиялна Electrolux ESF7565ROX разполага с размери от от 81 85 x 60 x 61 см. (ВхШхД) и е с ширина от едва 60см, което я прави перфектна за поставяне дори в по-малките и по-практични кухни. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 262kW годишен разход на електроенергия и едва 1935л. годишен разход на вода. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 44dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Уредът разполага с капацитет на зареждане от 13 комплекта съдове, като е подходящ за семейства състоящи се от 3-4 души. За да подредите съдовете вътре, има няколко кошници (кутии).

Функции

Съдомиялна Electrolux ESF7565ROX разполага с богат набор от функции. Опцията за полузареждане позволява да заредите вашата съдомиялна машина само с няколко съдове и прибори, като тя ще ги измие ефективно, без излишен разход на електроенергия и вода. Множеството различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Програма отложен старт, 5 нива на температура, XtraDry и TimeManager.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Electrolux ESF7565ROX е нова, модерна съдомиялна машина, която освен много ефективна при своята работа е и много енергономична. С 6-те си различни измиващи програми, тя ще се погрижи за перфектното почистване на дори нй-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота. Подарете си верен помощник в поддържането на чистотата на вашите съдове с новата съдомиялна Electrolux ESF7565ROX!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password