Ревю на Electrolux EOE7C31Z

Electrolux EOE7C31Z

Electrolux EOE7C31Z е мултифункционална фурна за вграждане с голям капацитет и каталитично самопочистване. Тя има множество режими на готвене и дизайн, който ще се вписва добре във всяка модерна кухня.

Electrolux EOE7C31Z

Виж цената за днес

Electrolux EOE7C31Z: Характеристики, функции и технологии

Electrolux EOE7C31Z е електрическа фурна, която използва електрическа енергия, за да готви храната. Това я прави по-удобна за употреба, тъй като не изисква наличието на газ в дома.

Фурната има голям капацитет от 72 литра, който е идеален за готвене на големи ястия, като печено месо, пици и други.

Electrolux EOE7C31Z има каталитични стени, които са оборудвани със специално покритие, което позволява да абсорбират мазнините и замърсяванията от готвенето. Това означава, че фурната се почиства сама, когато я използвате.

Фурната е оборудвана с грил, който позволява да приготвяте храна, която е хрупкава и печена отгоре. Това е перфектно за приготвяне на печено месо, печени картофи и други.

Electrolux EOE7C31Z има цифров дисплей и Touch Control, което прави управлението й много лесно и удобно. Това означава, че можете лесно да изберете режима на готвене, температурата и времето на готвене.

Фурната е с клас A+, който означава, че е енергоефективна и ще спестите пари за електроенергия. Това е добре за околната среда и за вашия джоб.

Фурната SenseCook® 700 е перфектното решение за всички, които желаят да приготвят вкусна и перфектно изпечена храна. Със своята сонда за храна, тя ви позволява да контролирате температурата във вътрешността на храната и да я приготвите точно по вашите желания.

Сондата за храна се включва във фурната и може да се постави директно в храната по време на готвенето. Тя ще измерва температурата на храната и ще я показва на дисплея на фурната. Когато храната достигне желаната температура, фурната SenseCook® 700 ще се изключи автоматично, за да се уверите, че храната ви е готова точно както искате.

С тази фурна можете да приготвите перфектно изпечени пържоли и лазаня, без да се налага да ги проверявате постоянно. Просто поставете сондата за храна в тях и настройте желаната температура. Фурната SenseCook® 700 ще се погрижи за всичко останало.

Фурната, която ви представяме, е истинско чудо на технологията. Със своя сензор за храна, тя ви позволява да готвите по-точно и да получите перфектни резултати винаги. И с пълната видимост на LCD дисплея, вие можете да следите готвенето на храната във всеки момент.

Каталитичното почистване е друга невероятна функция на тази фурна. Това означава, че тя се почиства сама, като абсорбира мазнините и замърсяванията, които са се натрупали по време на готвене. Това прави почистването на фурната много по-лесно и удобно.

Функцията за бързо нагряване е още една полезна характеристика на тази фурна. Тя ви позволява да нагреете фурната много по-бързо, за да започнете готвенето си веднага.

Even Cooking е технологията, която прави готвенето много по-ефективно и бързо. Тя осигурява равномерно разпределение на топлината във фурната, за да получите перфектно изпечена храна винаги.

Тази фурна е перфектна за всички, които обичат да готвят, но не искат да прекарват много време в кухнята. Технологичните характеристики й позволяват да готвите по-точно, по-бързо и по-ефективно, като същевременно ви позволяват да се наслаждавате на перфектно изпечена храна винаги.

Фурната е снабдена с бърз грил, който ви позволява да приготвяте храната си бързо и лесно. Бавното готвене е идеално за приготвяне на мека и сочна храна, като например месо и зеленчуци, докато поддържането на топлината е идеално за запазване на топлината на вече приготвената храна.

Готвенето с вентилатор е чудесна функция, която ви позволява да готвите храната по-равномерно и бързо. Тази функция разпределя топлината по цялата фурна, за да получите перфектно приготвена храна винаги.

Grill turbo е невероятната функция, която ви позволява да приготвяте храната си бързо и лесно, като я подложите на интензивна горещина. Това е перфектно за приготвяне на месо, риба и зеленчуци, които искате да получат със запечен външен слой, но да запазят мекотата и сочността вътре.

Тя е снабдена с автоматични рецепти/програми, които ви позволяват да готвите различни ястия, като просто задавате теглото на храната. Това прави готвенето много по-лесно и удобно, особено за хора, които не са опитни кулинари.

Предложената температура е друга полезна функция на тази фурна. Тя ви позволява да зададете оптималната температура за готвене на всяко ястие, за да получите перфектни резултати винаги.

Светлината на фурната е възможност, която ви позволява да включите или изключите светлината, за да можете да следите готвенето на храната във всеки момент. Това прави готвенето много по-лесно и удобно, особено за хора, които обичат да следят процеса на готвене.

Тази фурна ви показва реалната температура по време на готвенето, за да можете да следите процеса по-лесно и да получите перфектни резултати винаги. Тя също така показва времето в хода на програмата, за да можете да следите колко време остава до приготвянето на ястието.

Функцията за използване на остатъчната топлина е идеална, когато искате да запазите топлината, която е останала във фурната след готвенето на ястието. Това е полезна функция, която позволява да пестите енергия и да готвите по-ефективно.

Фурната е снабдена със сервизни кодове, които ви позволяват да отстранявате евентуални проблеми или грешки във функционирането на фурната. Това е полезна функция, която ви помага да запазите фурната в отлично състояние.

Демо режимът на фурната позволява да я пробвате преди да я използвате за готвене на храна. Това е полезно, особено ако сте нов потребител на фурната.

Любимата програма за готвене е функция, която ви позволява да запаметите вашите предпочитания за готвене на определени ястия и да ги използвате бързо и лесно в бъдеще. Това прави готвенето много по-лесно и удобно, особено за хора, които готвят редовно.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Electrolux EOE7C31Z: Мнение за продукта

Electrolux EOE7C31Z е прекрасен избор за тези, които търсят мултифункционална фурна с голям капацитет и множество удобни функции. Нейният елегантен дизайн и отлична производителност я правят стойностно добавяне за всяка модерна кухня.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo