Electrolux EKG51154OX - Виж цената

Ревю на Electrolux EKG51154OX

Готварски печки Ревюта
8.3

Рейтинг

Electrolux EKG51154OX

Търсите готварска печка със съотношение качество-цена, днес ще ви представим точния избор за вас. Обичате топла, домашно приготвена храна? За вас готвенето е истинско удоволствие и обичате да радвате цялото семейство с различни гозби? Готварска печка Electrolux EKG51154OX ще бъде вашият верен помощник при приготвянето им!

Electrolux EKG51154OXВиж цената за днес

Electrolux EKG51154OX Review

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Интелигентно проектираните зони за съхранение, разположени в долната част на готварската печка, ви дават допълнително пространство за съхранение на аксесоарите, от които се нуждаете.

Благодарение на новата подвижна система можете да свалите напълно вратата на фурната за по-лесно почистване. Това означава, че можете да почистите всяка една част от нея, дори и трудно достъпните места.

Виж още: Ревю на Beko FSM52330DAO

Характеристики

Electrolux EKG51154OX разполага с удобни и практични размери от 85,5 x 50 x 60 см. (ВхШхД). Капацитетът на обем на фурната е 51 литра, което позволява приготвянето дори на по-големи количества от вашите любими ястия. Плотът разполага с 4бр ( 1 голям, 1 малък и 2 основен) нагревателни зони. Моделът на Electrolux е в клас на енергийна ефективност A, което гарантира неговата ефективна работа и изключително нисък разход на консумативи. 

Нашето мнение за продукта

Electrolux EKG51154OX е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password