Ревю на Electrolux EES48200L

Electrolux EES48200L

Съдомиялната за вграждане Electrolux EES48200L е един от много добрите модели на марката. Това е многофункционален уред, който предлага много възможности за пералнята на съдове в едно удобно и компактно устройство. В тази статия ще направим ревю на този продукт, за да разберем дали той е стойност за своите пари.

Electrolux EES48200L

Виж цената за днес

Electrolux EES48200L: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната Electrolux EES69400L може да поеме до 14 комплекта съдове, това я прави един от по-големите модели на пазара. Това означава, че тя е подходяща за големи семейства или за хора, които често имат гости.

Съдомиялната Electrolux EES69400L има 8 програми за пералнята на съдове, които могат да се настроят в зависимост от типа на съдовете и замърсяването им. Това включва програми за интензивно миене, деликатно миене, ежедневно миене, бързо миене и други опции.

Съдомиялната Electrolux EES69400L има 3 температурни настройки, които могат да се изберат в зависимост от нуждите на потребителя. Това включва ниска температура за деликатни съдове, средна температура за ежедневна употреба и висока температура за много замърсени съдове.

Съдомиялната Electrolux EES69400L има клас E за енергийна ефективност, която я прави малко по-малко екологична от някои други модели на пазара, но все пак тя е много енергийно ефективна и щади електричеството.

Съдомиялната Electrolux EES69400L има инверторен мотор, който осигурява по-тиха работа и по-ко вибрации по време на миенето на съдове.

Съдомиялната Electrolux EES69400L има функцията AirDry, която използва естествения въздух за изсушаване на съдовете. Това означава, че не е необходимо да използвате допълнителна енергия за изсушаване на съдовете.

Съдомиялната Electrolux EES69400LаFlex, то предавя гъвкавост за поставяне на съдовете и ги подрежда по начин, който гарантира максимално качество на миенето.

Съдомиялната Electrolux EES69400L има система за миене на съдове с пълно покритие със SatelliteClean, която осигурява равномерно разпръскване на водата и по-добро почистване на съдовете.

Съдомиялната Electrolux EES69400L има функцията QuickSelect, която предоставя бърза и лесна настройка на програмите за миене на съдове. Тази функци позволява на потребителя да избере желаната програма за миене на съдове, както и да избере допълнителни опции за миене, като например времетраене или температура на водата. Това значително опростява процеса на миене на съдове и предоставя по-удобен и бърз начин за пералнята на съдове.

Съдомиялната Electrolux EES69400L има тиха обратна връзка, която предоставя информация за работата на уреда, без да причинява ненужни смущения в дома. Тази функция позволява на потребителя да бъде информиран за например края на програмата за миене на съдове, без да е необходимо да проверява самия уред.

Съдомиялната Electrolux EES69400L има функцията Beam on floor, която осигурява удобство и лесна настройка на уреда. Тази функция излъчва светлинен лъч на пода, който показва текущото състояние на уреда, като например дали програмата за миене на съдове е в ход или не. Това прави процеса на миене на съдове по-лесен и по-удобен, кат предоставяна точна информ за работата на уреда.

Нивото на шум на тази съдомиялна е 46 децибела, което я прави много тиха и нещо, което не би причинило ненужни смущения в дома. Годишната енергийна консумация на този модел е 266 kWh, като консумацията на енергия за 100 измивания е 95 kWh, енергийната консумация на цикъл е 0,935 kWh. Средният разход на вода за година е 2940 литра, а консумацията на вода за цикъл е около 10,5 литра.

Относно размерите, тази съдомиялна има височина от 82 до 88 см, ширина от 60 см и дълбочина от 55 см. Дължината на кабела е около 1.5 метра, което позволява достатъчно гъвкавост при инсталирането на уреда. Общо взето, тези размери правят тазъдомна уред много удобен за поставяне в кухнята, като не заема много място и може да се вписва лесно във всякакви кухненски пространства.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Electrolux EES48200L: Мнение за продукта

Electrolux EES48200L е един от най-добрите продукти в своя клас. Тя е многофункционален уред, който може да отговори на всички нужди на потребителя за пералнята на съдове. Тя е енергийно ефективна и има модерен дизайн. Ако търсите качествена и надеждна съдомиялна, тогава този модел е идеалният избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo