Ревю на Electrolux EEM48320L

Electrolux EEM48320L

Съдомиялната за вграждане Electrolux EEM48320L е един от най-новите модели на марката Electrolux, който се предлага на пазара. Тя е снабдена с най-новите технологии и функции, които я правят една от най-иновативните съдомиялни машини на пазара. В това ревю ще разгледаме нейните основни характеристики и да видим как те се справят в реални условия.

Electrolux EEM48320L

Виж цената за днес

Electrolux EEM48320L: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната за вграждане Electrolux EEM48320L има вместимост от 14 комплекта, което е достатъчно за почистване на голямо количество съдове и прибори едновременно. Това е особено полезно за по-големи семейства или за хора, които обичат да приготвят големи обяди или вечери.

Съдомиялната машина разполага с 8 програми за почистване на съдове, което ви позволява да изберете най-подходящата програма за вашите нужди. Включени в тези програми са опции за бързо и интензивно почистване, както и за почистване на деликатни съдове.

Съдомиялната машина Electrolux EEM48320L е с клас D за енергийна ефективност, което я прави по-малко ефективна в сравнение с някои от по-новите модели на пазара. Въпреки това, това не означава, че тя е напълно неефективна. Съдомиялната машина все още може да постигне добри резултати при почистване на съдове и прибори.

Съдомиялната машина е снабдена с инверторен мотор, който осигурява по-тиха и по-ефективна работа на машината. Това означава, че машината има по-малко вибрации и по-малко шум при работа, което я прави по-приятна за ползване.

TimeBeam е специална функция, която показва колко дълго ще продължи текущият цикъл на почистване на съдовете. Това е особено полезно, когато имате много зает ден и трябва да знаете колко време има останало за почистване на съдовете.

QuickSelect е друга полезна функция, която ви позволява да изберете най-подходящата програма за почистване на съдове, като изберете бързо и лесно от менюто на машината.

SatelliteClean е специална технология на Electrolux, която използва специални разпръсквачи на вода, за да постигне по-ефективно почистване на съдовете. Тази функция е особено полезна за почистване на по-замърсявани съдове и прибори.

AirDry е друга полезна функция, която използва природната циркулация на въздуха, за да изсуши съдовете в края на цикъла на почистване. Това означава, че няма нужда от допълнителна енергия за изсушаване на съдовете, което прави машината по-ефективна.

MaxiFlex е специална функция, която ви позволява да аранжирате по-големи съдове и прибори в машината, като махнете определени части на горната кошница. Това означава, че можете да поставите големи тигани, тави и т.н. в машината, което прави почистването по-ефективно.

Съдомиялната машина Electrolux EEM48320L е оборудвана с автоматично изключване, което я прави по-безопасна и по-икономична. Тя автоматично спира, когато цикълът на почистване приключи, за да намали консумацията на електроенергия и да предпази машината от възможни повреди.

Съдомиялната машина има индикатор за оставащо време, който ви позволява да видите колко време остава до края на текущия цикъл на почистване на съдовете. Това ви дава възможност да планирате вашето време по-добре и да знаете кога машината ще приключи работа.

Съдомиялната машина е снабдена с индикатор за презареждане със сол, който ви показва кога трябва да добавите сол в машината. Това е особено полезно, защото солта помага да се предотвратят натрупванията на котлен камък в машината и да се гарантира по-ефективно почистване на съдовете.

Съдомиялната машина има отложен старт, който ви позволява да настроите машината да започне работа по-късно, когато вие сте заети. Това е особено полезно, когато имате нужда да поставите съдовете в машината, но не искате да започне работа веднага.

Съдомиялната машина има индикатор за ниво на изплакване, който ви показва колко замърсяване има на съдовете и приборите след цикъла на почистване. Това ви позволява да изберете по-подходящата програма за следващия път, като знаете колко замърсяване има на съдовете.

Съдомиялната машина Electrolux EEM48320L има ниво на шум от 44 dB, което я прави много тиха при работа. Това е особено полезно, ако машината е в близост до главната жилищна зона или ако ползвате машината през нощта.

Годишната енергийна консумация на съдомиялната машина е 237 kWh, която е по-висока от някои нови модели на пазара. Въпреки това, това не означава, че машината не е ефективна. Тя все още може да предложи добри резултати при почистване на съдове и прибори.

Консумацията на енергия на съдомиялната машина е 85 kWh на 100 измивания, което е малко по-високо от средната консумация на много нови модели на пазара. Това може да бъде проблем, ако често използвате машината.

Средният разход на вода за година на съдомиялната машина е 1940 литра, което е сравнително високо. Въпреки това, това може да бъде очаквано за машина с капацитет от 14 комплекта.

Консумацията на вода на съдомиялната машина е 10.5 литра на цикъл, което е в съответствие със средната консумация на много нови модели на пазара.

Съдомиялната машина има височина от 81.8 см, ширина от 59.6 см и дълбочина от 55 см. Тези размери я правят подходяща за вграждане в шкафове или подходящо място в кухнята.

Дължината на кабела на съдомиялната машина е 1.5 метра, което може да бъде достатъчно за повечето кухни. Въпреки това, ако имате нужда от по-дълъг кабел, можете да закупите удължителен кабел.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Electrolux EEM48320L: Мнение за продукта

Съдомиялната за вграждане Electrolux EEM48320L е безспорно един от най-добрите модели на пазара. Тя има много полезни функции, като автоматично определение на нивото на замърсяване, която ви позволява да изберете най-подходящия цикъл за почистване на вашите съдове. Освен това, тя е снабдена с високоефективна технология за изплакване и сушене, която ви гарантира перфектно чисти и сухи съдове в края на цикъла. Ако търсите качествена, надеждна и иновативна съдомиялна машина, то Electrolux EEM48320L е отличен избор за вас.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo