Ревю на Electrolux EEA71210L

Electrolux EEA71210L

Съдомиялната за вграждане Electrolux EEA71210L е един от най-новите модели на този производител и предлага много напреднали функции и технологии. В тази рецензия ще разгледаме какви са предимствата и недостатъците на този продукт, както и дали си заслужава да инвестирате в него.

Electrolux EEA71210L

Виж цената за днес

Electrolux EEA71210L: Характеристики, функции и технологии

Имате възможност да избирате между 5 програми, които включват бързо измиване само за 30 минути, изплакване и изключване, предварително изиване, коетлаг св.ергийна ефективност гарантира, че ще получите високи резултати при почистване на съдове, без да прекалявате с консумацията на енергия.

Инверторният мотор осигурява тиха работа на съдомиялната, като нивото на шум е само 49 dB. AirDry е функция, която използва естествената циркулация на въздуха, за да изсуши съдовете максимално ефективно. PerfectFit гарантира, че съдомиялната ще се вмести перфектно във вашата кухня.

Двойните пръскащи рамена позволяват на водата да достигне всеки ъгъл на съдовете, като по този начин ви осигурява високи резултати при почистване. Индикаторът за ниво на изплакване ви информира кога е нужно да добавите повече миеща средство. Отложеният старт ви дава възможност да започнете програмата по-късно, а подвижният горен рафт и поставката за плотове правят зареждането и изпразването на съдомиялната лесно и удобно.

Тази съдомиялна има размери 81.8 x 44.6 x 55 см и дължина на кабела 1.5 м. Годишната й енергийна консумация е 222 kWh, а средният разход на вода за година е 2772 л. С консумация на енергия от 78 kWh на 100 измивания, тази съдомиялна е енергийно ефективна и щадяща околната среда.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Electrolux EEA71210L: Мнение за продукта

Съдомиялната за вграждане Electrolux EEA71210L е един от най-добрите избори на пазара в момента. Тя има високи резултати при почистване на съдове, енергийно ефективна и разполага с изобилие от функции, които я правят гъвкава и удобна за използване.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo