Ревю на Electrolux EEA22100L

Electrolux EEA22100L

Electrolux EEA22100L е съдомиялна машина за вграждане, която предлага високоефективно почистване на вашите съдове и прибори. Тя е създадена с висококачествени материали и е проектирана да бъде издръжлива и ефективна за дълъг период от време. Съдомиялната машина разполага с множество функции и опции за измиване, които може да се настроят в зависимост от вашите нужди, за да постигнете перфектни резултати във всяко едно време. В този ревю ще се фокусираме на предимствата на тази съдомиялна машина и как тя може да ви помогне да спестите време и усилия в ежедневието ви.

Electrolux EEA22100L

Виж цената за днес

Electrolux EEA22100L: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната машина Electrolux EEA22100L предлага достатъчно капацитет за измиване на 9 комплекта съдове и прибори едновременно. Тя разполага с 6 програми на измиване, които включват настройки за деликатни съдове, бързо и ефективно измиване, както и интензивно почистване на много замърсени съдове. Класификацията й за енергийна ефективност е F, която я прави икономична в употреба, без да жертвува възможността за перфектно почистване на вашите съдове и прибори.

Инверторният мотор е още една предимство на тази съдомиялна машина, който осигурява по-тиха работа и по-малко вибрации, осигурявайки по-дълъг живот на уреда. ФункцияDry изпол естествения поток на въздух, за да изсуши вашите съдове по естествен начин, когато процесът на измиване завърши.

Тази съдомиялна машина разполага с двойни пръскащи рамена, които гарантират, че водата достига всеки ъгъл на вашите съдове. Това осигурява по-добро почистване и измиване на замърсения и мръсен съд.

Electrolux EEA22100L е лесна за инсталиране благодарение на функцията PerfectFit, която позволява лесно позициониране на уреда в подходящото място. Изплакването и изключването представлява функция за предварително измиване, която предлага свежест на вашите съдове и прибори, докато остават в уреда, преди да започне процесът на основното им измиване. Това предотвратява образуването на неприятни миризми и осигурява перфектно почистване на всички съдове и прибори.

Electrolux EEA22100L разполага с автоматично изключване, когато програмата за измиване завърши, което е много удобно и пестят енергия. Освен това, съдомиялната машина издава звуков сигнал, когато завърши програмата за измиване, за да ви уведоми, че можете да отворите уреда и да извадите съдовете.

Индикаторът за презареждане със сол е полезна функция, която ви уведомява, когато е необходимо да добавите сол за мека вода в съдомиялната машина. Това помага за поддържане на оптимално ниво на солта и за гарантиране на ефективно почистване на съдовете и приборите.

Функцията за отложен старт ви позволява да зададете време за започване на програмата за измиване, когато се връщате у дома или когато имате по-евтини тарифи за електроенергия. Това е удобно и пестят енергия.

Съдомиялната машина Electrolux EEA22100L разполага с поставка за плотове, която ви позволява да поставите по-големите съдове и прибори, като тигани, съдове за печене и дълги прибори. Това е много удобна функция, която ви позволява да използвате цялото пространство в съдомиялната машина.

Съдомиялната машина Electrolux EEA22100L разполага със сензор за мръсотия, който дава възможност за автоматично регулиране на програмата на измиване, в зависимост от нивото на замърсяване на съдовете и приборите. Това гарантира перфектно почистване на всички ваши съдове и прибори, без да има нужда да се настройват ръчно програмите на измиване.

Съдомиялната машина Electrolux EEA22100L има ниво на шум 47 dB, което я прави много тиха в работа и позволява употребата й във всички домакинства, без да причинява ненужни смущения.

Годишната енергийна консумация на тази съдомиялна машина е 222 kWh, което я прави икономична в употреба и щади вашия бюджет. Консумацията на енергия за 100 измивания е 78 kWh, което е идеално за домакинства със среден до голям брой съдове и прибори.

Средният разход на вода за година е 2772 литра, а консумацията на вода за цикъл е 9.9 литра. Това гарантира ефективно почистване на всички вашите съдове и прибори, без да има нужда да се прекалява с използването на вода.

Съдомиялната машина Electrolux EEA22100L има следните размери: височина 81.8 см, ширина 44.6 см и дълбочина 55 см. Дължината на кабела е 1.5 метра, което позволява лесно и удобно свързване на уреда към електрическата мрежа. Тези размери правят съдомиялната машина идеален избор за малки до средни домакинства, където има ограничено пространство за поставяне на уреди.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Electrolux EEA22100L: Мнение за продукта

Ако търсите една качествена съдомиялна машина за вграждане, която ще ви осигури ефективно и безупречно почистване на вашите съдове, тогава Electrolux EEA22100L може да бъде отличен избор. Тя е снабдена със множество функции и опции за измиване, които ще ви помогнат да постигнете перфектни резултати във всяко едно време. В допълнение, тя е изработена от висококачествени материали и е създадена да бъде издръжлива и надеждна за дълъг период от време.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo