Electrolux EEA111 - Виж цената

Ревю на Electrolux EEA111

Еспресо машини Ревюта
8

Рейтинг

Electrolux EEA111

За да имате желаното от вас кафе, приготвено точно такова, каквото го обичате, то еспресо машината е задължителен уред, който трябва да присъства във вашето домакинство. За да приготвите любимата си напитка с невероятен вкус и аромат, днес ние ще ви предложим точния продукт за вас. Еспресо машина Electrolux EEA111 е подходяща както за вашия дом, така и за вашия офис, за да имате винаги на разположение любимата си напитка, приготвена по предпочитания от вас начин.

Electrolux EEA111Виж цената за днес

Electrolux EEA111 Review

Устройство за пяна – независимо дали обичате по-плътна и гъста пяна, или по-тънък слой от нея, за сметка на по-голямо количество кафе, устройството за пяна на еспресо машината ви дава възможността сами да регулирате нивото на пяната на вашата ободряваща напитка.

Система за гореща вода – тази система загрява водата до изключително високи градуси за броени минути. Независимо дали сте любители на кафето или чая, с тази машина вие ще можете да приготвите ароматна чаша и от двете напитки за изключително кратко време.

Виж още: Ревю на Heinner HEM-1100BK

Дизайн

Дизайнът на еспресо машината е модерен и стилен. Решена в комбинация от черен и сребрист цвят с иноксово покритие, тя ще пасне перфектно във всяка модерна кухня.

Размери

Уреда е с удобни и практични размери и би паснал идеално във всяка кухня, като няма да отнема голяма част от пространството, с което разполагате.

Характеристики

Тази еспресо машина е с мощност от от 1250W и има налягане от 15 бара, което е достатъчно, за да се получи вкуса на прясно смляно кафе. Освен това, двойният филтър ви позволява да приготвяте 2 кафета едновременно, които гарантирано ще бъдат по-ароматни и по-силни от стандартното.

Функции

Еспресо машината е автоматична и може да произвежда няколко вида кафе. Отдясно ще намерите устройство за разпенване на мляко, което ви осигурява кремообразна пяна, която ще ви даде чудесен вкус. Можете да приготвите 2 чаши кафе по едно и също време, което означава, че ако имате гости, няма да ви се налага да чакате твърде дълго, за да се насладите на вкусната напитка. Резервоарът има капацитет от 1.25 литра, достатъчни, за да подготвите няколко чаши, без да се замисляте за допълването му. Устройството за пяна, с което разполага уреда, позволява да контролирате нивото и плътността на пяната на вашата любима напитка, според собствените си предпочитания. Освен това, уреда разполага с функция за автоматично изключване. Блгодарение на нея, няма нужда да се притеснявате дали не сте забравили машината включена, когато не сте у дома. Подвижните тавичка и резервоар за вода, позволяват лесното почистване и поддръжка на вашия домашен електроуред.

Нашето мнение за продукта

Еспресо машина Electrolux EEA111 намира ефективно и практично приложение във всеки дом. Ако обичате да консумирате кафе във всички негови форми, не трябва да пропускате този продукт като допълнение във вашата кухня. Подарете на себе си най-висококачествено ароматно кафе, с перфектен вкус и започнете деня си с усмивка.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password