Electrolux EDP2074GW3 - Виж цената

Ревю на Electrolux EDP2074GW3

Ревюта Сушилни
8

Рейтинг

Electrolux EDP2074GW3 

Искате ли вашите любими облекла да бъдат винаги с искряща чистота, свеж аромат и запазено качество на материите? А искате ли те да бъдат сухи за броени минути след тяхното изпиране? Държите ли на безупречната си визия, независимо в кой момент от вашето ежедневие се намирате? Ние имаме точния уред за вас! Сушилня Electrolux EDP2074GW3 с капацитет на зареждане от 7кг. и множество модерни функции, гарантирано ще се погрижи за перфектното изсушаване на вашите дрехи, независимо от тяхната материя.

Electrolux EDP2074GW3Виж цената за днес

Electrolux EDP2074GW3 Review

OPTISENSE – благодарение на специалните сензори, 3 от които се грижат за дрехите, а 4-тия сензор отговаря за продължителността на програмата. По този начин се намалява консумацията на вода и електроенергия при всеки цикъл на изпиране.

Синтетика – тази програма е специално създадена за перфектното изсушаване на вашите дрехи от синтетични материи, без опасност от тяхното свиване или повреда в качеството на материята им.

Антибактериална – тази програма изсушава в дълбочина дори най-деликатните материи, като предотвратява образуването на микроби в тъканите. По този начин няма опасност да получите алергии или кожни раздразнения.

Виж още: Ревю на Samsung DV80M5010QW/LE

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантния черен дигитален дисплей, поставен в предната част на уреда е перфектния завършек на стилната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Сушилня Electrolux EDP2074GW3 разполага с изключително удобни и практични размери от 54 х 60 х 85 cm (ДхВхШ) и е с телго от 38.7кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с минимален годишен разход на електроенергия, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Сушилня Electrolux EDP2074GW3 разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като: Отложено програмиране, Сензор за влажност, Защита срещу деца. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като OptiSense, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Сушилня Electrolux EDP2074GW3 има подходяща програма за всички тях. С 15-те си различни програми като Антисифон, Антибактериална, Синтетика, Памук, Лесно сушене Лесно гладене, Деликатно сушене, Деликатни материи – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Практична, удобна, ефективна, съчетала функциите на някои от най-висококачествените електроуреди, Сушилня Electrolux EDP2074GW3 би била идеалното допълнение за всяко спретнато и поддържано домакинство. Вече не е нужно да се притеснявате за изсушаването на дрехите си и за запазването на техните цветове и качество. Сушилня Electrolux EDP2074GW3 е помислила за всичко това. За вас остава само удоволствието от носенето на чисти, свежо ухаещи и висококачествени дрехи.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password