Ревю на Dyson V12

Dyson V12

Dyson V12 е вертикална безкабелна прахосмукачка, която обещава да предложи изключителна мощност и ефективност при почистването на дома ви. Със своя уникален дизайн и новаторски технологии, тази прахосмукачка е на път да се превърне в един от най-желаните модели на пазара.

Dyson V12

Виж цената за днес

Dyson V12: Характеристики, функции и технологии

Dyson V12 е безжична прахосмукачка, която е създадена да ви помогне да почистите по-лесно вашия дом. Тя е снабдена с новаторски технологии и функции, които я правят една от най-мощните и удобни безжични прахосмукачки на пазара.

Dyson V12 разполага с мощност от 545W, която е достатъчна да почисти дори най-труднодостъпните ъгли на вашата къща. Тази прахосмукачка е снабдена с ултра-ярки светодиодни лампи, които осигуряват отлично осветление на почистваният обект.

С автономия от 60 минути, Slim Detect Absolute ви позволява да почистите целия си дом с едно зареждане. Това я прави идеален избор за домакинства с големи площи или за тези, които искат да почистят всичко на веднъж.

Тази прахосмукачка е лесна за използване и много удобна. Тя има лек и компактен дизайн, който я прави идеална за почистване на труднодостъпни места. Снабдена е с ергономична дръжка, която осигурява удобен захват и предотвратява умората на ръцете при по-дълги периоди на почистване.

Прахосмукачката разполага с контейнер за прах с капацитет от 0,35 литра, което е достатъчно за почистване на голяма част от вашия дом. Контейнерът е лесен за почистване и изпразване, което прави тази прахосмукачка много удобна за ежедневна употреба.

Dyson Hyperdymium™ е мощен дигитален мотор, който може да се върти до 125 000 оборота в минута, за да изсмуче както микроскопични прахови частици, така и големи отломки. Технологията Root Cyclone™ включва 11 циклона, които генерират сили до 100 000 g, за да отстранят праха от въздушния поток и да предотвратят загуба на засмукване.

С Dyson Hyperdymium™ можете да очаквате високоефективно многостепенно филтриране, като напълно запечатаният филтър на Dyson улавя 99,99% от микроскопичните частици и алергени до 0,3 микрона. Нишките от въглеродни влакна извличат финия прах от твърдите подове, като важната роля, която те играят, гарантира, че вашият дом е по-чист, отколкото сте си представяли.

С безжичната технология на Dyson, може да почистите навсякъде в къщата с лекота. Мощно почистване на подове, труднодостъпни места и матраци е възможно по всяко време. Почистващата глава е с осветление, което я прави перфектна за почистване на труднодостъпни места и тесни ъгли.

Почистващата глава Motorbar™ на тази прахосмукачка е специално проектирана да почиства всякакъв вид подове. Найлоновите четки извличат мръсотията от килими, докато черните, антистатични въглеродни нишки извличат праха от твърди подове. Това прави тази прахосмукачка перфектна за почистване на всички повърхности в дома ви.

С противозаплитащия аксесоар, можете да събирате дълги косми и животински косми бързо и лесно. Шината с конусовидна четка против заплитане отстранява косата в спирала директно в контейнера за събиране. Затова, тази прахосмукачка е идеална за семейства с домашни любимци или за тези, които имат дълги коси.

Моторизираното почистване на малки пространства е още една полезна функция на тази прахосмукачка. Това означава, че можете да почистите труднодостъпни места в дома си с лекота.

Три режима на мощността на тази прахосмукачка ви позволяват да изберете най-подходящия за вас. Режимът Med осигурява оптимален баланс между мощност и автономност, докато режимът ECO осигурява по-дълго време на работа за по-добро почистване. Режимът Boost е предназначен за кратко, интензивно почистване, когато е нужна допълнителна мощност.

Контролът на мощността с един бутон на тази прахосмукачка прави почистването много по-лесно. Няма нужда да държите бутона натиснат, за да работите с нея. Можете да сменяте ръцете, докато навигирате покрай препятствия, което прави почистването по-удобно и бързо.

С Dyson V12 Detect Slim, зарядната станция е монтирана на стената, където прахосмукачката може да се съхранява готова за следващото почистване. Това не само ви спестява място, но и улеснява зареждането на уреда.

Механизмът за хигиенично изпразване на контейнера за прах на тази прахосмукачка избутва праха и остатъците дълбоко в кофата за боклук с едно действие, което означава, че не е необходимо да се докосвате до праха. Това осигурява хигиенично изпразване на контейнера за прах и предотвратява разпространението на прахови частици във въздуха.

LCD екранът на тази прахосмукачка ви позволява да следите отчети за ефективността в реално време, включително времето за работа всяка секунда, предупреждения за поддръжка, режимите на захранване и живота на батерията. Това ви помага да контролирате по-добре работата на прахосмукачката и да я използвате по-ефективно.

Tази прахосмукачка е лесна за поддръжка. Филтърът и осветената лента за почистващата четка могат да се мият, а кутията и инструментите могат да се избърсват, за да се премахне натрупаният прах и да се оптимизира работата на вашата прахосмукачка Dyson. Това ви помага да запазите прахосмукачката в добро състояние и да продължите да я използвате за дълги години напред.

Виж още: Най-добрите вертикални прахосмукачкиНай-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Dyson V12: Мнение за продукта

С Dyson V12, компанията продължава да поставя нови стандарти за качество и функционалност в областта на безкабелните прахосмукачки. Този модел е невероятно мощен и ефективен, като може да почисти дори най-труднодостъпните ъгли на вашия дом. Освен това, Dyson V12 е и изключително удобен за използване, благодарение на лекия му дизайн и безжичната му функционалност. Ако търсите най-доброто от безкабелните прахосмукачки, Dyson V12 е без съмнение един от най-добрите модели, които може да намерите на пазара.

Виж цената за днес

3.4/5 - (11 votes)
Review-bg.com
Logo