Diamant 32HL4330H/A - Виж цената

Ревю на Diamant 32HL4330H/A

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Diamant 32HL4330H/A

Искате ли нов, модерен телевизор с виококачествена картина и кристално чист звук? Държите ли на мултифункционалността на вашият телевизор? Ние имаме идеалният продукт за вас! Телевизор Diamant 32HL4330H/A има някои от най-модерните технологии, разработени от Diamant в комбинация с HD качество на картината за едно ново, завладяващо TV изживяване.

Diamant 32HL4330H/AВиж цената за днес

Виж още: Ревю на Philips 43PUS6704/12

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в класически черен цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Рамката обгръщаща екрана е утратънка. По този начин, вие можете да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Модерните му и фини крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, така и перфектния завършек на стилната визия на уреда.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 80 см., с резолюция от 1366 x 768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така яркостта от 220 cd/m² в комбинация с динамичния контраст от 3000: 1 и HD качеството на картината, ви гарантира перфектни изображения с кристална яснота и богати и наситени цветове.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук от 20 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии NICAM Stereo и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук.

Конектори

Телевизорът разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: AV In, RF In, Слот CI и, 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Стилен, нов и многофункционален, телевизор Diamant 32HL4330H/A ще донесе желаното качество и комфорт във вашия дом. Кристалното качество на картината, ще ви накара изцяло да се потопите в сцените на любимите си филми, а възможността му да се свързва с различни източници, ще ви осигури изключително забавни семейни вечери, прекарани пред малкия екран!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password