Diamant 32HL4300H/A - Виж цената

Ревю на Diamant 32HL4300H/A

111111111 Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Diamant 32HL4300H/A

Искате ли нов, модерен телевизор с виококачествена картина и кристално чист звук? Държите ли на мултифункционалността на вашият телевизор? Ние имаме идеалният продукт за вас! Телевизор Diamant 32HL4300H/A има някои от най-модерните технологии, разработени от Diamant в комбинация с HD качество на картината за едно ново, завладяващо TV изживяване.

Виж цената за днес

Виж още: Ревю на Philips 32PFS6805/12

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в класически черен цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Рамката обгръщаща екрана е утратънка. По този начин, вие можете да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Модерните му и фини крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, така и перфектния завършек на стилната визия на уреда.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 80 см., с резолюция от 1366 x 768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така яркостта от 220 cd/m² в комбинация с динамичния контраст от 3000: 1 и HD качеството на картината, ви гарантира перфектни изображения с кристална яснота и богати и наситени цветове.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук от 16 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии, ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук.

Конектори

Телевизорът разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: AV In, RF In, Слот CI и, 3 HDMI порта и 2 USB порта.

Нашето мнение за продукта

Стилен, нов и многофункционален, телевизор Diamant 32HL4300H/A ще донесе желаното качество и комфорт във вашия дом. Кристалното качество на картината, ще ви накара изцяло да се потопите в сцените на любимите си филми, а възможността му да се свързва с различни източници, ще ви осигури изключително забавни семейни вечери, прекарани пред малкия екран!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password