Ревю на Delonghi ETAM 29.660 SB

Delonghi ETAM 29.660 SB

Търсите надеждна, високопроизводителна кафемашина? Не търсете повече от Delonghi ETAM 29.660 SB. Това е изключителна машина за еспресо и капучино, която предлага набор от характеристики и функции, за да направи кафето ви наистина възхитително.

Delonghi ETAM 29.660 SB

Виж цената за днес

Delonghi ETAM 29.660 SB: Характеристики, функции и технологии

Кафемашината Delonghi ETAM 29.660 SB има функция за дълго кафе, която ви позволява да приготвите чаша кафе с едно докосване. Това улеснява приготвянето на чаша кафе за вас или за няколко приятели.

Delonghi ETAM 29.660 SB има и функция Doppio+, която ви позволява да удвоите количеството кафе, приготвено в една чаша. Това е идеално за моментите, когато имате нужда от допълнителна доза кофеин.

Кафемашината е еспресо машина, която може да се използва както с кафе на зърна, така и със смляно кафе. Това ви дава гъвкавост да избирате вида кафе, който предпочитате, и да получавате перфектната чаша еспресо всеки път.

Кафемашината има и контейнер за кафе на зърна с капак, за да запазите аромата на вашите кафени зърна. Това помага да запазите аромата на кафените зърна свеж за по-дълъг период от време.

Кафемашината подвижна и лесна за почистване. Това я прави идеален избор за тези, които искат да поддържат кафемашината си в безупречно състояние.

Delonghi ETAM 29.660 SB има и система за контрол на температурата Thermoblock. Това гарантира, че кафето ви винаги е приготвено на оптимална температура всеки път.

Кафемашината има и контейнер за кафе, който може да побере до 200 г кафе. Това ви осигурява достатъчно кафе за няколко чаши наведнъж.

Кафемашината  разполага и с вградена кафемелачка. Това ви позволява да смилате собствените си кафени зърна за перфектна чаша еспресо всеки път.

Кафемашината разполага и с 13 степени на смилане, което ви дава възможност да регулирате размера на смилане точно според вашите предпочитания.

Delonghi ETAM 29.660 SB разполага и с функция за пестене на енергия. Това ви помага да намалите консумацията на енергия и да спестите пари от сметките си за електричество.

ETAM 29.660 SB има и бутон за автоматично почистване. Това улеснява поддържането на чистотата на кафемашината, без да се налага да го правите ръчно.

 29.660 SB има и устройство за капучино за допълнителна пара и гореща вода. Това улеснява приготвянето на вкусно капучино и лате в уюта на собствения ви дом.

Кафемашината има и резервоар за вода с капацитет 1,3 литра. Това ви дава достатъчно вода, за да приготвите няколко чаши кафе, без да се налага да пълните резервоара.

Кафемашината DeLonghi ETAM 29.660 SB предлага интуитивна програма за автоматично почистване, която ви помага да поддържате машината си в отлична форма с минимални усилия.

Кафемашината ETAM 29.660 SB разполага и с усъвършенствана програма за декалцификация, която помага да се гарантира, че кафето ви е с максимално добър вкус, без минерали и други примеси, които могат да повлияят на вкуса.

С кафемашина DeLonghi ETAM 29.660 SB можете да регулирате температурните настройки, за да получите перфектната чаша кафе всеки път. Той разполага и с регулируем накрайник за пара за капучино и други напитки на основата на еспресо.

ETAM 29.660 SB е оборудван с настройка на степента на смилане, която ви позволява да персонализирате силата на кафето си за наистина уникална чаша всеки път.

ETAM 29.660 SB разполага и със система за поддържане на топлината на чашата, която спомага за поддържане на перфектната температура на напитката по време на цялата чаша.

DeLonghi ETAM 29.660 SB е оборудван с мощна мелничка с бурр, която гарантира, че зърната ви са смлени до съвършенство за вкусна чаша всеки път.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Delonghi ETAM 29.660 SB: Мнение за продукта

Като цяло Delonghi ETAM 29.660 SB е отлична машина за еспресо и капучино. Тя е лесна за използване, разполага с широк набор от функции и е подкрепена от надеждна гаранция. Ако търсите кафемашина с висока производителност, няма да останете разочаровани от Delonghi ETAM 29.660 SB.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo