De'Longhi ESAM4000-B - Виж цената

Ревю на De’Longhi ESAM4000-B

Еспресо машини Ревюта
9.3

Рейтинг

De’Longhi ESAM4000-B

De’Longhi Caffe Magnifica ESAM4000-B Magnifica произвежда отлично еспресо с пухкав каймак. Кафеавтомата е на достъпна цена, като с високата си мощност, множество функции и модерни технологии, ще ви позволи да си приготвите чаша от любимото ви ароматно кафе, досущ като направено от професионален бариста.

De'Longhi ESAM4000-BВиж цената за днес

Функции

“CRF Technology” Compact Reliable Fresh – чрез тази система кафените зърна се смилат максимално бързо, така че да запазят аромата на кафето.

Система Cappuccino – тази система е специално предназначена за любимото на всички капучино. Чрез комбиниране на пара, въздух и мляко се постига богата, кремообразна и пухкава пяна за капучино. Освен това, уреда разполага и с регулируема дюза за пара.

13 настройки на смилане – Различните видове кафета трябва да бъдат смлени на различни нива. Това отваря истинския вкус на определения тип кафе. Този кафеавтомат има интегрирана мелница с 13 различни настройки на нивото на смилане – от най-финото мелене за безупречно еспресо до по-едро смилане, за леки кафе напитки.

Standby функция – тази функция е предназначена за максималното песетене на енергия при работа на уреда.

Виж още: Ревю на Saeco SM5570/10

Дизайн, размери и характеристики

Кафеавтомата е с красив и модерен дизайн. Решена в класически черен цвят с интуитивни бутони за контрол, поставени в предната част на уреда, De’Longhi Caffe Magnifica ESAM4000-B е подходящ както за дома, така и за офиса. Размерите на уреда са: 28.5 х 37.5 х 36см (ШхДхВ).

С мощност от 1450W, налягане на помпата 15 bar, капацитет на водния резервоар от 1.8л и капацитет на отделението за кафе от 200гр., този кафеавтомат, гарантирано ще работи с висока ефективност и качество при приготвянето на вашето любимо кафе. Възможността за избор между 13 настройки за смилане, вие ще можете да се насладите на напитката, точно такава, каквато я обичате. Уреда може да се използва както за смляно кафе, така и за кафе на зърна. Подвижният бойлер, позволява лесното почистване на кафеавтомата, като позволява да измиете дори и труднодостъпни места. Двете дюзи за кафе, позволяват да приготвяте по 2 напитки едновременно, което ви спестява време и енергия.

Освен с перфектни технически характеристики, кафеавтомата разполага и с множество функции, като: Автоматично изключване, Автоматично почистване, Програма за спестяване на енергията, Програма за декалцифициране, Температурни настройки, Настройка на количеството кафе, Настройка на градусите на мелене, Поддържане на топлината на чашата, Мелачка. Те гарантират оптималната и високоефективна работа на уреда, както и неговото лесно изолзване.

В заключение

Както можете да видите, машината има огромен набор от функции и потенциал. Акцента на тази машина е нейната опростена работа, като няма цифров дисплей, който понякога може да усложни целия процес. Тя разполага с два бутона, които контролират всичко. Кафеавтомат De’Longhi Caffe Magnifica ESAM4000-B е оборудван с висока мощност и качество при приготвянето на любмото ви кафе. Независимо дали е смляно или на зърна, кафеавтомата ще извлече максимално аромата и вкусовите свойства на напитката, за да можее да и се насладите по всяко време от вашия ден.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password