Ревю на Delonghi ESAM3000B

Delonghi ESAM3000B

Искате кафе-машина, която приготвя кафе с плътна пяна и невероятен аромат? Кафеавтомат Delonghi Magnifica ESAM3000B с множеството си модерни функции и технологиии, ще ви предостави възможността да приготвяте любимата си гореща напитка, точно такава, каквато я обичате – бързо, лесно и удобно.

Delonghi ESAM3000BВиж цената за днес

Функции

“CRF Technology” Compact Reliable Fresh – чрез тази система кафените зърна се смилат максимално бързо, така че да запазят аромата на кафето.

Система Cappuccino – тази система е специално предназначена за любимото на всички капучино. Чрез комбиниране на пара, въздух и мляко се постига богата, кремообразна и пухкава пяна за капучино. Освен това, уреда разполага и с регулируема дюза за пара.

13 настройки на смилане – Различните видове кафета трябва да бъдат смлени на различни нива. Това отваря истинския вкус на определения тип кафе. Този кафеавтомат има интегрирана мелница с 13 различни настройки на нивото на смилане – от най-финото мелене за безупречно еспресо до по-едро смилане, за леки кафе напитки.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Дизайн, размери и характеристики

Кафеавтомата е с изтънчен, модерен дизайн. Решена в класически черен цвят комбиниран със сребристи акценти с интуитивни бутони за контрол, поставени в предната част на уреда, Delonghi Magnifica ESAM3000B е подходящ както за дома, така и за офиса. Размерите на уреда са: 28.5 х 37.5 х 36см (ШхДхВ).

С мощност от 1450W, налягане на помпата 15 bar, капацитет на водния резервоар от 1.8л и капацитет на отделението за кафе от 200гр., този кафеавтомат, притежава всички показатели за високо качество на своята работа. Възможността за избор между 13 настройки за смилане, вие ще можете да се насладите на напитката, точно такава, каквато я обичате. Уреда може да се използва както за смляно кафе, така и за кафе на зърна. Подвижният воден резервоар, позволява лесното почистване на кафеавтомата, като позволява да измиете дори и труднодостъпни места. Двете дюзи за кафе, позволяват да приготвяте по 2 напитки едновременно, което ви спестява време и енергия.

Освен с перфектни технически характеристики, кафеавтомата разполага и с множество функции, като: Автоматично изключване, Индикатор за нивото на водата, Автоматично почистване, Програма за декалцифициране, Мелачка, Подгряване на чашата, Подвижен воден резервоар, Индикатор за ниво на кафе на зърна, Включени аксесоари, Мерителна чаша. Те гарантират оптималната и високоефективна работа на уреда, както и неговото лесно изолзване. С Delonghi Magnifica ESAM3000B вие можете да приготвите 4 различни продукта – Еспресо, Капучино, Лате макиато или Чай – независимо дали предпочитате горчиво еспресо или лате с мек млечен вкус и пухкава пяна, уреда ще приготви напитката с високо качетсво и запазен аромат.

В заключение

Ако стеот хората, за които денят задължително започва с чаша ароматно кафе, то кафеавтомат Delonghi Magnifica ESAM3000B е точният избор за вас. С множеството си функции, уреда ще ви позволи да приготвяте любимото си еспресо, лате или капучино с невероятен аромат, плътна пяна и завладяващ, горчив вкус.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo