Ревю на Delonghi EC850M

Delonghi EC850M

Ако имате нужда от нова кафемашина, която да приготвя качествена чаша горещо кафе, то вие сте на правилното място. Еспресо машина Delonghi EC850M е модерна еспресо машина, която ще приготви любимото ви кафе – горчиво или с пухкава млечна пяна – точно такова каквото го обичате.

Delonghi EC850MВиж цената за днес

Функции

В готовност – Еспресо машината De’Longhi има функция за спиране на потока, която можете да персонализирате. Тази функция ви позволява да зададете предварително количество кафе. Кафеавтомата съхранява настройките, докато не ги промените и ви позволява да променяте количеството кафе, което приемате.

Регулируема тава – тавите са полезни за улавяне на капки от чашата ви за кафе. Машината за еспресо DeLonghi EC850M има регулируема тава за оттичане, което улеснява използването на различни размери чаши. Максималната височина е 10см. Тавата за оттичане е лесна за почистване, за да предпазите машината от петна от кафе.

Млечна пяна – Автоматичната функция за капучино се предлага с регулируема гарафа за мляко. Почиства се лесно в съдомиялната машина и можете да я демонтирате за съхранение в хладилника.

Общи характеристики и дизайн

Дизайнът на уреда е модерен – решена в сребрист цвят с контролни бутони в предната си част, кафемашината е подходяща както за дома, така и за офиса, като би паснала на всеки интериор. Размерите и от 32х27.5х30.5см. (ШхДхВ) я правят подходяща както за големите, така и за по-малките и практични кухни. Еспресо машината DeLonghi EC850M е конвенционална еспресо машина със стилен дизайн. Всички части са метални, което ви предлага допълнителна здравина. Използва помпа като повечето традиционни кафеавтомати, но се предлага с автоматична функция за капучино. De’Longhi е известен производител на кафемашини с няколко години опит и това се вижда от уникалните характеристики на тази машина. Това е машина с висока производителност, но използването на енергия е наистина икономично. Тя има автоматична функция на готовност, чрез която можете да персонализирате любимата си напитка, за да намалите потреблението на енергия. Тази машина е лесна за използване – с едно докосване можете да избирате между еспресо, капучино или лате макиато.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Технически спецификации

Мощността от 1450 W, налягане на помпата 15бар и капацитет на водния резервоар от 1л. вие ще можете да приготвите няколко чаши от любимите ви горещи напитки, без необходимостта от повторно презареждане на машината.

В заключение

Нова, модерна и много ефективна – еспресо машината Delonghi EC850M е лидер в приготвянето на любимата на мнозина кофеинова напитка. Независимо дали обичате силно еспресо, леко капучино или лате макиато, уреда ще приготви вкусна чаша от любимата ви напитка само с едно натискане на бутона за старт.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo