Ревю на Delonghi EC820 B

Delonghi EC820 B

Италианската страст към кафето прави EC820B на De’Longhi невероятна машина за еспресо. С 15 бара налягане можете да се наслаждавате на професионални резултати всеки път. Машината е оборудвана с някои от най-новите функции и технологии, които гарантират както качеството на кафето, така и качеството и здравината на уреда.

Delonghi EC820 BВиж цената за днес

Функции

Termoblock – благодарение на тази нагревателна система, уреда ви е готов за използване само 40 секунди след неговото включване.

Standby функция – тази функция е предназначена за максималното песетене на енергия при работа на уреда.

Регулиране на млечната пяна – тази функция е предназначена за бързото и лесно приготвяне на пухкава, плътна млечна пяна.

Нагревател за чаши – можете да оставите чашите си за кафе върху нагревателя, за да бъдат винаги готови за доза вкусно кафе при точната температура.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Дизайн, размери и характеристики

Еспресо машината е с красив, стилен дизайн. Тя е решена в черно и сребристо с иноксово покритие, като би паснала перфектно както в дома, така и в офиса. Размерите на уреда са: 27.5 х 31 х 32.3см (ШхДхВ).

С мощност от 1450W, налягане на помпата 15 bar, капацитет на водния резервоар от 1л., тази еспресо машина, гарантирано ще работи с висока ефективност и качество при приготвянето на вашето любимо кафе. Сваляемият резервоар, позволява лесното почистване на машината, като можете да измиете дори и труднодостъпните места. Професионалният държач за филтъра и устройството за сметана, са идеални както за смляно кафе, така и за кафе на капсули, а благодарение на 2-те дюзи за кафе, можете да приготвяте 2 кафета едновременно.

Освен с перфектни технически характеристики, кафеавтомата разполага и с множество функции, като: Автоматично изключване, Програма за спестяване на енергията и Поддържане на топлината на чашата. Те гарантират оптималната и високоефективна работа на уреда, както и неговото лесно изолзване. Възможността за избор между 3 типа напитки, ще ви позволи да приготвите кафето, точно такова, каквото го обичате. В комплекта са включени и 2 аксесоара: Подвижна тава и Сваляем резервоар за вода.

В заключение

Еспресо машина Delonghi EC820 B е със стилен външен вид и висококачествен дизайн. Машината е лесна за използване и приготвя висококачествено еспресо, като дори разполага с пароварка за мляко и други полезни аксесоари, за да направите живота си в приготвянето на кафе по-лесен и по-приятен.

Виж цената за днес

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo