Ревю на DeLonghi EC221.B

DeLonghi EC221.B 

Обичате денят ви да започва с голяма чаша вкусно и ароматно кафе? Ободряващата напитка неминуемо присъства във вашето ежедневие? Искате кафе-машина, която приготвя кафе с плътна пяна и невероятен аромат? Вие сте на правилното място! Днес ще ви представим еспресо машина DeLonghi EC221.B, която ще ви даде възможността да се наслаждавате на любимата си напитка, запазвайки нейният аромат и вкусови качества за едно невероятно сетивно изживяване на вашите вкусови предпочитания.

EC221.B

Виж цената за днес

DeLonghi EC221.B Review

Cappuccino System – благодарение на тази система, можете да се насладите на перфектно капучино, с пухкава пяна. Тази система смесва млякото с пара и въздух, за капучино с невероятен вкус и плътна пяна.

ECO Функция – забравили сте еспресо машината включена? Няма място за притеснение! Еко функцията е създадена за автоматично изключване на машината ви, само след 20 минути. По този начин осве, че пестите енергия, няма опасност вашия електрически уред да изгори.

Crema Filter Holder 2in1– Независимо какво кафе предпочитате – мляно или на капсули – филтърът за кафе, ще ви предостави възможността да си приготвите любимото кафе с невероятен, плътен вкус.

EC221.B-2

Използването на еспресо машината DeLonghi EC221.B не може да бъде по-лесно. Копчето ви позволява да настроите машината да се загрява до температура на горещата вода или на пара. Тя разполага и с индикаторна лампа, която ви позволява да знаете кога машината е готова. Има място за чаши с височина до 90 мм, въпреки че вероятно можете да поставите и по-висока чаша, като съвсем леко я наклоните под ръкохватката. Това означава, че можете да използвате всичките си по-високи чаши, което е особено удобно, ако искате да направите по-дълги напитки, като кафе-американо, например.

Размерите на еспресо машина DeLonghi EC221.B са 240x270x305mm и е с тегло от едва 3,1кг., което я прави изключително лесна за преместване и поставяне, дори в по-малки кухни. Мощността и от 1100W, ви гарантира отлично качество на работа, за едно ароматно кафе с невероятен вкус.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Нашето мнение за продукта:

Мляно или на капсули. Еспресо или капучино. Еспресо машината DeLonghi EC221.B ще приготви вашето кафе в невероятно пухкава пяна и завладяващ аромат. Започнете деня си с ароматно и вкусно кафе – защото от всички лакомства на масата, кафето е най-ценното от тях. Животът е кратък – насладете се на кафето си!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo