Ревю на DeLonghi Distinta ECI341BK

DeLonghi Distinta ECI341BK

Delonghi са световните лидери в производството на кафемашини. Милиони щастливи клиенти приготвят любимото си кафе, използвайки уредите на Delonghi. Еспресо машина DeLonghi Distinta ECI341BK е с по-малък размер в сравнение с повечето уреди на производителя, но предлага същото висококачествено кафе като много уреди в доста по-висок ценови диапазон.

DeLonghi Distinta ECI341BKВиж цената за днес

Функции

Автоматично изключване – дори да забравите кафе машината включена, тя ще се изключи сама когато не е работила за определен период от време.

Млечна пяна – Автоматичната функция за капучино се предлага с регулируема гарафа за мляко. Почиства се лесно в съдомиялната машина и можете да я демонтирате за съхранение в хладилника.

Общи характеристики и дизайн

Самата кафе машина всъщност изглежда доста добре. Приятната комбинация от матово черно и хромиран ефект от неръждаема стомана се съчетават много добре, създавайки топло усещане за този приятен за окото компактен уред. Тази еспресо машина е с размери 31х19,7х32,2см (ШхДхВ). Тя би била подходяща както за офис, така и за малки до средно големи кухни. Захранването на уреда става с мляно кафе и с кафе на дози, като освен чаша силно еспресо, може да приготви и капучино, благодарение на ръчната система за мляко. Освен с множество технически предимства, уреда разполага и с множество функции като: Автоматично изключване, Термостат, Подгряване на чашата, Програма за капучино.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Технически спецификации

Мощността от 1100 W, налягане на помпата 15бар и капацитет на водния резервоар от 1л. вие ще можете да приготвите няколко чаши от любимите ви горещи напитки, без необходимостта от повторно презареждане на машината.

В заключение

Ако обичате денят ви да започва с ароматна чаша силно еспресо или пък предпочитате да се наслаждаване на леко капучино с вкусна млечна пяна, то този уред би бил идеалният избор за вашето домакинство. С мощната си работа, множество функции и висока ефективност, DeLonghi Distinta ECI341BK ще приготви любимата ви кафе напитка бързо и лесно.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo