Ревю на Dell P2719H

Dell P2719H

Монитор Dell P2719H е един нов, многофункционален монитор, който би могъл да се използва както за домашна употреба, така и за офис, като благодарение на супер тесните рамки можете безпроблемно да използвате два монитора заедно, особено като се има предвид факта, че е многофункционален. Това означава, че можете да регулирате височината, или да завъртате монитора до позицията, която ви подхожда. Ако имате нужда от нов монитор, който да възпроизвежда желаното от вас съдържание с ненадминато качество, то този модел би бил идеалното решение за вас.

Виж цената за днес

Технически характеристики

Дизайнът на монитора е може би един от най-добрите атрибути на компанията. Мисля, че те вършат доста добра работа, като правят естетически приятен хардуер, но не винаги е функционален. В случая с Dell P2719H той е едновременно функционален и приятен за гледане. Dell P2719H има супер тънки, почти незабележими рамки около екрана.Дъното е доста тънко, като съдържа логото на Dell и е малко по-дебело от останалите рамки. Цялото тяло е направено предимно от пластмаса, но въпреки това тя е здрава и висококачествена. Задната част на монитора е с логото на марката Dell, а производителя посавя контролите за настройка в долния десен ъгъл на монитора. Вероятно най-високата точка на дизайна на Dell P2719H е неговата приспособимост. Регулира се на височина, има наклон и опция за завъртане. Dell P2719H е с Full HD качество с резолюция 1920 x 1080 пиксела, работещ на 60Hz честота.

Виж още: Най-добрите монитори

Свързаност и спецификации

Този монитор предлага 72% (CIE 1931) цветова гама, което е добре за обща потребителска употреба. Също така, в монитора има вградена технология „без трептене“, която подпомага по-лесното и гладко гледане на съдържанието. Цветовете са приятни за гледане, не пренаситени, но естествени и достатъчно живи, за да се наслаждавате на снимки и видео, в максимално чист формат. Белите тонове са чисти, а черните – наситени. Като цяло това е хубав монитор за ежедневна употреба от потребителите. Свързването на монитора се осъществява чрез HDMI, Display port или VGA, като също така монитора е оборудван с 5 USB порта за възпроизвеждане на съдържание от външен източник. Освен това, монитора е съвместим с VESA 100х100, което позволява да го монтирате директно на стената във вашия дом.

В заключение

Dell P2719H е чудесен монитор за потребителите. Главният акцент на монитора е възможността за регулиране на височината, наклона и точките на въртене на монитора. Благодарение на богатите и ясни цветове и възможността за свързване с различни съдържания на външна памет, вие ще можете да се насладите на всяко желано от вас съдържание директно от комфорта на вашия дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo