Ревю на Daewoo RN-N536RNS

Daewoo RN-N536RNS

Хладилник-фризер Daewoo RN-N536RNS, който е част от серията Vinia Collectionе e идеалният избор, ако искате голям хладилник, оборудван с най-новите технологии. Дизайнът на този хладилник е много модерен, който се откроява с иноксовият си графитено сив цвят против отпечатъци. LCD дисплей и сензорен контрол са поставени в предната част на уреда, като чрез тях можете да контролирате температурните условия както на хладилника, така и на фризера. Ако искате храната ви да бъде съхранявана при оптимално добри условия, то този уред от Daewoo би бил идеалното решение за вас.

Daewoo RN-N536RNSВиж цената за днес

Дизайн и размери

Дизайнът на хладилник с фризер Daewoo RN-N536RNS е класичеки – решен в сребрист иноксов цвят против отпечатъци, с LED дисплей и сензорен контрол, е почти сигурно, че би бил иделното допълнение към всяка съвременна кухня. Размерите му са: 59.5х68х200см (ШхДхВ).

Общи технически характеристики

Благодарение на инверторния мотор, той е много тих при своята работа с ниво на шума от едва 42dB. От енергийна гледна точка Daewoo RN-N536RNS се откроява с ниската си консумация на енергия от 609 Wh / ден и 254 kWh / година, като е част от класа на потребление A ++ , съгласно техническия лист с данни. Уреда работи със захранващо напрежение 230 V, а хладилният агент, използван от компресора R600a, не замърсява и не застрашава озоновия слой в атмосферата. 

Хладилник

Хладилното отделение е с капацитет от 270л., като във вътрешността си има 4 рафта и допълнителни 4 рафта на вратата за съхранение на по-малки бутлики, контейнери и пр. Автоматичната система на размразяване, няма да позволи на уреда да образува лед във вътрешността си или върху хранителните продукти, като по този начин те ще запазят свежестта си за по-дълго време.

Фирзер

Фризерът е с нетен капацитет на обем от 92л., като има голямо чекмедже Big Box, в което да съхранявате дори по-големи и обемисти хранителни продукти. Автоматичната система за размразяване ще предотврати образуването на лед.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Функции и технологии

С охладителната система Daewoo Full  No Frost  тя охлажда равномерно цялото отделение на хладилника и фризера, поддържайки оптималното ниво на влажност в хладилната зона, освен това ще се отърве от размразяването на фризера. Daewoo със системата  Dual Cooling / Multi Air Flow създава благоприятна среда за съхранение на прясна храна в хладилника. Процесорът въз основа на данните, предоставени от сензора на уреда, контролира работата на компресора и независимия вентилатор, което означава, че след отваряне на вратата хладилникът се връща на правилната температура, дори 5 пъти по-бързо от конвенционалния хладилник. Активна двойна охладителна система осигурява 20% по-бързо охлаждане, удвоявайки времето за съхранение на храната и поддържайки идеалните условия на влажност. 

В заключение

Ако имате нужда от нов хладилник, на бюджетна цена, който да осигурява възможно най-добрите температурни условия за съхранението на вашите хранителни продукти – имате го! Хладилник с фризер Daewoo RN-N536RNS е оборудван с множество функции, голям капацитет на обем от 362л., като същевременно е енергономичен при своята работа. Не правете компромис с качеството на храната в дома си, изберете само най-доброто с Daewoo RN-N536RNS.

Виж цената за днес

3.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo