Daewoo RN-340W - Виж цената

Ревю на Daewoo RN-340W

Ревюта Хладилници
7.5

Рейтинг

Daewoo RN-340W 

Обичате ли у дома да имате винаги свежи, вкусни и качествени хранителни продукти? Държите ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Daewoo RN-340W с енергиен клас А+ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти!

Daewoo RN-340WВиж цената за днес

Daewoo RN-340W Review

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система, образуването на големи количества лед във фризера и ан скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин вашите хранителни продукти се запазват свежи и качествени за по-дълго време, а почистването на уреда е по-лесно отвсякога – без нуждата от предварително размразяване.

Виж още: Ревю на Daewoo RN-308RDQM

Дизайн

Дизайнът на хладилника е много модерен и стилен. Вдъхновен от най-новите модни тенденции при дизайна на домашни електроуреди, той е решен в бял цвят с гланцирано покритие, той ще пасне перфектно във всяка модерна и изискано обзаведена кухня.

Размери

Хладилникът е с размери от 55.5х58х175.7см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 273л и изключително ниски нива на шум от 42dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. Климатичният клас, към който спада уреда е N, а охладителния агент, с който разполага е R600a.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 205л., като това позволява съхранението на хранителни продукти, достатъчни за да задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Във вътрешността си той има 4 рафта и 4 допълнителни рафта на вратата. Автоматичната му система за размразяване ще предотврати както образуването на скреж във вътрешността на вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти. По този начин те ще останат свежи и качествени, а почистването на уреда ще бъде по-лесно отвсякога.

Фризер

Фризерът е с обем от 68л и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни.

Нашето мнение за продукта

Daewoo RN-340W гарантирано ще запази вашите любими хранителни продукти качествени, вкусни и свежи за дълъг период от време. Насладете се на вкусна и прясна храна на една ръка разстояние във вашата кухня, благодарение на хладилник Daewoo.

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password