Daewoo RN-308RDQB - Виж цената

Ревю на Daewoo RN-308RDQB

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Daewoo RN-308RDQB

Обичате ли у дома да имате винаги свежи, вкусни и качествени хранителни продукти? Държите ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Daewoo RN-308RDQB с енергиен клас А+, технология No Frost и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти!

Daewoo RN-308RDQBВиж цената за днес

Daewoo RN-308RDQB Review

Perfect No Frost Daewoo – благодарение на No Frost технологията, всички отделения от вашия хладилник са равномерно охладени, а нивото на влагата се поддържа в оптимални граници. Освен това, вече няма да ви се налага да размразявате фризера, тъй като технологията не позволява образуването на големи количества лед в него.

Cycle Balancing – иновативният компресор и вентилаторът са създадени така че, нивото на шум при работата на вашия хладилник да бъде минимално

Farmer’s Case – специално пространство, предназначено за съхранение на плодове и зеленчуци, като запазва максимално дълго тяхната свежест и витаминни вкусови качества.

Виж още: Ревю на Bosch KGV58VL31S

Дизайн

Дизайнът на хладилника е много модерен и стилен. Вдъхновен от най-новите модни тенденции при дизайна на домашни електроуреди, той е решен в черен цвят с гланцирано покритие, той ще пасне перфектно във всяка модерна и изискано обзаведена кухня.

Размери

Хладилник с фризер Daewoo RN-308RDQB е с размери от 59.5х65х187см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Реверсивните му врати, променящи посоката си на отваряне, позволяват той да бъде монтиран във всяка кухня, независимо от наличното пространство, с което разполагате.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 305л и изключително ниски нива на шум от 45dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. Системата за охлаждане на уреда е No Frost, а охладителния агент, с който разполага е R600a.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 221л., като това позволява съхранението на хранителни продукти, достатъчни за да задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Автоматичната му система за размразяване ще предотврати както образуването на скреж във вътрешността на вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти. По този начин те ще останат свежи и качествени, а почистването на уреда ще бъде по-лесно отвсякога.

Фризер

Фризерът е с обем от 84л и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Daewoo RN-308RDQB гарантирано ще запази вашите любими хранителни продукти качествени, вкусни и свежи за дълъг период от време. Насладете се на вкусна и прясна храна на една ръка разстояние във вашата кухня, благодарение на хладилник с фризер Daewoo RN-308RDQB!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password