Daewoo RN-307RDQB - Виж цената

Ревю на Daewoo RN-307RDQB –

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Daewoo RN-307RDQB 

Готвенето за вас е истинско удоволствие, но като една перфектна домакиня знаете, че за приготвянето на вкусни ястия, качествените и свежи хранителни продукти са от изключителна важност. Искате нов хладилник с висока ефективност и максимално качество при работа, който да ви бъде верен помощник в запазването на свежестта на вашите любими храни? Ние имаме идеалният за вас продукт. Хладилник с фризер Daewoo RN-307RDQB с енергиен клас А+ и иновативни вградени технологии, ще ви предостави качеството, от което имате нужда, само на една ръка разстояние във вашата кухня.

Daewoo RN-307RDQBВиж цената за днес

Daewoo RN-307RDQB Review

Perfect No Frost Daewoo – благодарение на No Frost технологията, всички отделения от вашия хладилник са равномерно охладени, а нивото на влагата се поддържа в оптимални граници. Освен това, вече няма да ви се налага да размразявате фризера, тъй като технологията не позволява образуването на големи количества лед в него.

Cycle Balancing – иновативният компресор и вентилаторът са създадени така че, нивото на шум при работата на вашия хладилник да бъде минимално.

Системата Crystal LED – вече имате по-добра видимост във вашия хладилник благодарение на LED светлината, като същевременно тя не увеличава сметките ви за електроенергия.

Slim Water Dispenser – диспенсерът, разположен на вратата на хладилника, ви осигурява освежаваща студена чаша вода през летните горещи дни, само с едно докосване на бутона.

Deodorizer – тази функция във вашия хладилник е предназначена, за да предотвратява неприятните миризми, чрез филтриране на въздуха в хладилника.

Farmer’s Case – специалното отделение за зеленчуци и плодове, поставено в долната част на хладилник, ви гарантира че вашите плодове и зеленчуци ще останат свежи с максимално качество за дълго време.

Daewoo RN-307RDQB-2Виж още: РЕВЮ: Хладилник Beko RCNA400E21DZW – Цена и мнения!

Модерният и много атрактивен дизайн на хладилника Daewoo определено се забелязва, където и да го сложите в кухнята си, с елегантен черен корпус, воден диспенсер (с 1,8 литров компактен резервоар за вода разположен от вътрешната страна на вратата на хладилника), но също така и две обратими врати с вградена хоризонтална дръжка и система за предупреждение за отворена врата.

Същпо така, хладилника предлага ниско ниво на шум от само 45 dB, което го прави изключително безшумен, като ви гарантира че няма да смущава спокойните ви семейни вечери. Daewoo RN-307RDQB е хладилник с практичен капацитет. Осигурява нетен обем от 305 литра, разделен както следва: хладилник – 221 литра, фризер – 84 литра. Външните размери на хладилника са 187 x 59,5 x 65см., което го прави подходящ за всеки тип кухни.

Нашето мнение за продукта:

Daewoo RN-307RDQB е един от най-добрите модели, които се предлагат на пазара. Качеството на продукта е подкрепено от престижа на Daewoo, който има история от повече от 20 години в тази област. Този избор ще се окаже повече от полезен за вашето домакинство. Наслаждавайте се на любимите си хранителни продукти, които гарантирано ще бъдат със запазено качество и хранителни свойства за много дълго време, благодарение на Daewoo RN-307RDQB.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password