Daewoo RCW-402 - Виж цената

Ревю на Daewoo RCW-402

Прахосмукачки Ревюта
7.7

Рейтинг

Daewoo RCW-402

Ако държите да поддържате блестяща чистота във вашия дом и искате уред, който да е ваш верен помощник в това задължение, то ние имаме точния продукт за вас. Днес ще ви представим прахосмукачка с воден филтър Daewoo RCW-402! Благодарение на водния и филтър, вашия дом ще бъде искрящо чист, а въздухът в него ще се запази свеж и чист.

Виж цената за днес

Daewoo RCW-402 Review

Система за водно филтриране – благодарение на тази система, праха, събран при почистване отива в специален контейнер с вода. По този начин, въздуха във вашия дом остава чист и свеж.

Функция за издухване – тази функция, позволява лесното и удобно почистване на труднодостъпни места като ъгли, первази и пр.

Ароматизираща функция – изходният въздух от прахосмукачката има приятен мирис, благодарение на функцията на водния филтър с ароматизация.

Дигитален контрол – благодарение на 4-те различни степени на засмукваща мощност, вие можете да контролирате силата, с която прахосмукачката засмуква праха, спрямо вида на почистващата повърхност. Всичко това, може да стане само с едно докосване на дигиталния контролен панел на уреда.

НЕРА – благодарение на HERA филтрирането изходният въздух от вашата прахосмукачка е максимално пречистен, като това предотвратява попадането на фините прахови частици във въздуха ви у дома. По този начин вие сте предпазени от появата на дихателни проблеми или алергии.

Виж още: Ревю на Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA

Дизайн

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Решена в синьо и черно, тя ще пасне във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място.

Размери и основни характеристики

Размерите на прахосмукачката са удобни и практични – (Ш х В х Д) 48.5 х 30 х 34.5см и е с тегло от едва 7.2кг. Тя е подходяща за сух тип почистване. Телескопичната и тръба позволява да почистите лесно и удобно дори трудно достижими участъци от вашия дом, а дължината на кабела от 5м., позволява да почистите пространства с по-голяма площ, без да се налага да превключвате прахосмукачката от един контакт в друг.

Технически спецификации

апацитетът на прахосмукачката е 4л. Това позволява лесното почистване на голяма площ от вашия дом, без да се налага честото почистване на контейнера за прах. Мощността и на почистване от 1400W, гарантира че вашия дом ще блести от чистота, като дори силно замърсените и запрашени участъци, ще бъдат ефективно почистени. Ниските и нива на шум от едва 75dB, гарантират, че уреда няма да ви смущава със силни и дразнещи шумове при своята работа.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате многофункционален и ефекасен помощник при поддържането на безупречната чистота във вашия дом, то прахосмукачка с воден филтър Daewoo RCW-402 е идеалният продукт за вас. С висока ефективност и мощна всмуквателна способност, тя ще почисти дори най-фините прахови частици във вашия дом, като същевременно ще запази въздухът във вашия дом, чист и свеж.

Виж цената за днес

7.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 6
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password