Daewoo MRFS-26D2TI - Виж цената

Ревю на Daewoo MRFS-26D2TI

333333333 Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Daewoo MRFS-26D2TI 

Искате нов, стилно изглеждащ и снабден с модерни функции хладилник? Имате нужда от голямо пространство за съхранението на вашите любими храни? Вие сте на правилното място. Днес ще ви представим Daewoo MRFS-26D2TI. Напълно оборудваният хладилник е идеалният избор за просторна кухня. Този хладилник, предлага технологии за всеки тип потребители. С множеството си вградени функции като No Frost System, той ще задоволи нуждите дори на най-претенциозните домакинства.

Daewoo MRFS-26D2TI

Виж цената за днес

Daewoo MRFS-26D2TI Review

Енергиен клас А+ – хладилниците с енергиен клас А+, са специално създадени за да ви осигурят по-малка консумация на електроенергия. С продукт от такъв клас, вече не е необходимо да се тревожите за битовите разходи на вашето домакинство.

No Frost System – благодарение на системата No Frost, температурата във вашият хладилник се поддържа ниска, като в същото време нивото на влага в него е максимално оптимизирано. Като допълнителна екстра, благодарение на тази технология, фризерът ви вече няма нужда от размразяване, тъй като в него не се образуват големи количества лед.

LCD дисплей – благодарение на вграденият LCD дисплей, вече е е необходимо да отваряте вратата на хладилника, за да регулирате температурата в него. Само с едно натискане на бутона, получавате желаната от вас температура.

Dairy Pocket – този продукт, разполага с отделно помещение за съхранението на вашите млечни продукти. Запазете любимите си сирена в перфектно състояние и им се наслаждавайте във всеки момент от вашето ежедневие.

Отделение за плодове и зеленчуци – с размер, двойно по-голям от този на стандартните хладилници, това отделение ви позволява да съхранявате по-големи количества от вашите пресни плодове и зеленчуци, като запазва качеството и свежестта им за по-дълго време.

В допълнение, Daewoo MRFS-26D2TI, предлага общ нетен обем от 639 литра, т.е. хладилното отделение има нетен обем от 448 литра, а това на фризера – 191 литра. Хладилната част и фризерът са добре организирани и разделянето е отлично направено. Хладилникът има 3 рафта със защитено стъкло, плюс 2 отделения за плодове и зеленчуци. Ще намерите 7 поставки за бутилки, буркани, кутии вградени на вратата. Фризерът има 2 кошници с капацитет на замръзване 12 кг/24 часа.

Виж още: РЕВЮ: Двукрилен хладилник Side by Side Bosch KAD90VI20 – Цена и мнения!

Енергийната ефективност, предлагана от вашия Daewoo MRFS-26D2TI, е много добра. Благодарение на класът А+, годишното потребление на енергия е общо 391кВтч, а дневното потребление на енергия е едва 1,1 кВтч/ден. Това се дължи и на инверторния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде ниска.

Нашето мнение за продукта:

Двукрилният хладилник Daewoo MRFS-26D2TI, се намира в един от най-горните класове електротехника. Той ще се впише перфектно във всяка модерна кухня и във всеки стилен дом. Ако сте от домакинствата, за които качеството е приоритет, то това е идеалният продукт за вас. Запазването на храните ви свежи и вкусни е гарантирано, а удобството и удоволетворението от висококачествената работа на този уред, ще задоволят напълно изискванията, дори на най-претенциозните домакинства.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password