Daewoo KOR-6M1BR - Виж цената

Ревю на Daewoo KOR-6M1BR

Микровълнови фурни Ревюта
9.3

Рейтинг

Daewoo KOR-6M1BR

Имате нужда от нова микровълнова, но на пазара има богат избор от уреди и не знаете на коя точно да се спрете? Вие сте попаднали на правилното място! Днес ви представяме микровълнова фурна Daewoo KOR-6M1BR с 5 степени на нагряване и множество допълнителни функции, тя ще се погрижи за притоплянето и дори размразяването на вашите хранителни продукти.

Daewoo KOR-6M1BRВиж цената за днес

Функции

Zero & On – този бутон е предназначен за мигновено спиране на микровълновата печка. С натискането му, вие ще спрете захранването автоматично, като по този начин ще спестите средства от бюджета си.

Easy Turntable – благодарение на иновативната трираменна основа и нейното точно позициониране на нагревателите в микровълновата, вашите хранителни продукти имат по-голяма стабилност отколкото в обикновените конвеционални фурни.

Dish Warmer – тази функция е предназначена за нагряването на керамични съдове, още преди да стоплите храната в тях. По този начин храната се запазва топла преди и по време на сервиране.

Виж още: Ревю на Beko MOC20100B

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на микровълновата е модерен и стилен. Решена в нестандартен, но същевременно много модерен червен цвят, тя ще пасне перфектно както в модерните, така и в по-екстравагантните и нестандартни кухни. Вграденият дигитален контролен панел е перфектния завършек на нейната визия. Размерите на микровълновата са: 44.9 х 31.8 х 31см (ВхШхД) с диаметър на въртящата поставка от 24.5см

Микровълнова фурна Daewoo KOR-6M1BR е с капацитет от 20л., което позволява да поставяте в нея както големи количества хранителни продукти, така и по-големи и обемисти храни. С мощност от 800W и 5 различни степени на мощност, тя е функционална и същевременно ергономична. Диаметърът на платфомрата от 24.5см., ви позволява да стопляте/готвите, големи количества продукти, достатъчни за нуждите на цялото ви семейство. Микровълновата фурна е оборудвана с някои от най-модерните функции, а именно: Таймер, Звук при завършване за програмата, Почистване с пара, Загряване, Размразяване. Благодарение на функцията за „размразяване”, вашите замразени хранителни продукти, се размразяват равномерно за броени минути. Освен многофункционална, микровълновата е и много ефективна при своята работа с електрическа консумация от 1250W.

В заключение

Микровълнова фурна Daewoo KOR-6M1BR е нова и многофункционална микровълнова, която ще се погрижи вашите ястия да бъдат топли и вкусни за броени минути, като в деня на тяхното приготвяне. Подарете на любимите си хора винаги топла и вкусна храна с новата микровълнова фурна от Daewoo.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password