Ревю на Daewoo FRN-R50NQS

Daewoo FRN-R50NQS

Във желанието си за закупуване на перфектния електроуред, винаги се стремим към качество, предвиждащо дълъг живот на машината, както и подходяща цена, допираща се максимално до нашия бюджет. Уредът, без който е немислим живота на всяко едно домакинство е хладилникът. Той може да бъде използван за както за домашна употреба, така и за комерсиални и промишлени цели. Хладилниците имат различни форми, големина, те могат да бъдат с една или две врати, със или без фризер, с горна или долна камера и още много други. Днес ще ви представим един изключителен модел, който включва в себе си перфектни характеристики и функции, който ще бъде най-добрият ви помощник за правилното съхранение на вашите любими храни и напитки. Ние имаме точния модел за вас – двукрилният хладилник Daewoo FRN-R50NQS , който ви предлага на едно място дълбоко замразяване, удобни рафтове и отделения за различните видове продукти.

Daewoo FRN-R50NQSВиж цената за днес

Daewoo FRN-R50NQS Review

Daewoo FRN-R50NQS е хладилник от една от най-добрите корейски марки, основани през 1967 година и до днес постигат огромен успех по-целият свят. Моделът им е разработен по-нови технологии, даващи невероятна издръжливост и гаранция за дълъг живот. Хладилникът има много нови технологии, както и функции за още по-добра работа и грижа за вас и любимата ви храна.

Технологията Perfect NoFrost – която ви предлага невероятно качество на охлаждане и със това предотвратява и образуването на лед в уреда.

Системата Digital Smart Control – която предотвратява високата консумация на енергия

Функцията LED Lighting – чрез която осветлението е по-хладно и ефективно от конвенционалното осветление, защото не засяга мощността на охлаждане. Със него имате силно осветяване от всички страни, като същевременно е доста икономично.

Размери 

Този уникален модел има необичайно разположение във вертикална равнина, което го прави изключително подходящ за просторни кухни, като ще подчертае перфектно интериора им. Ширината на хладилника е 90 см, дълбочина достига 70 см, а височината му е 178 см. Теглото му е 95 кг.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Технически характеристики

Стандартните двукрилни модели са едни от най-популярните по целия свят. Моделът, който ви представяме днес има много добри технически характеристики и това е и една от причините да бъде толкова желан на пазара. Капацитетът на обем на машината е 517 литра. Това ви гарантира съхранението на големи количества продукти и напитки, както и запазване на тяхното качество. Той има много добра енергийна ефективност – енергиен клас А+ от гама A+++ до D, която ви спестява доста електроенергия и в същото време има висока мощност. Годишният разход на електроенергия достига до 401 kWh. Хладилникът е известен и с ниските си нива на шум от едва 43 dB, което го прави изключително подходящ за тези от вас, които търсят истинското спокойствие. Моделът се характеризира с красив сребрист цвят и изтънчен дизайн, което грабва окото от пръв поглед. Типът на дисплея се състои от сензорен екран.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 345 литра, като разполага със 4 рафта, направени от закалено стъкло и още 4 допълнителени рафта на вратата. Това ви дава възможност за съхранението на големи количества продукти, а допълнителните рафтове дават още по-голямо вътрешно уширение. Моделът има и налични специални отделения за зеленчуци и плодове.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 172 литра, като разполага и с 2 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще имате наличен голям запас от любимите ви замразени храни. Неговата система за размразяване също е автоматична, като тя ще предотврати образуването на големи количества лед във вътрешността на фризерното отделение.

Функции

Всички харесваме хладилниците, заради тяхната безупречна елегантност, удобства, но най-вече заради притежаващите им функции, които допринасят за още по-добрата работа на уреда. Ето ви и функциите и технологиите с които рзполага Daewoo FRN-R50NQS:

  • LED осветление
  • Функция за заключване от деца
  • Функция за бързо замразяване
  • Функция за електронен контрол на температурата
  • Функция за бързо охлаждане
  • ECO режим – той ви гарантира ефективността и производителност, както и ниско ниво на консумация.
  • Аудио сигнал за система за сигнализиране за отворена врата
  • Технологията Digital Smart Control – функция, която открива температурните промени и ги преобразува в цифрова информация

Нашето мнение за продукта

Най-големият плюс на двукрилния хладилник е неговата лесна достъпност. Този хладилник е много по-удобен и за семейства с деца. Освен хладилното отделение, така и фризерната част са много лесно достижими от членовете на цялото семейство. Ако това нещо е важно за вас, то този двукрилен хладилник Daewoo FRN-R50NQS ще ви хареса със сигурност. Освен всичко друго той ви позволява да съхранявате любимите си храни и напитки за дълъг период от време, като запазва техните полезни хранителни свойства.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo