Daewoo FRN-Q29FCVI - Виж цената

Ревю на Daewoo FRN-Q29FCVI

333333333 Ревюта Хладилници
9.3

Рейтинг

Daewoo FRN-Q29FCVI 

Държите ли на качеството на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани в най-добри условия, за да можете да им се наслаждавате за по-дълъг период от време? Ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим двукрилен хладилник Side by side Daewoo FRN-Q29FCVI с капацитет на обем от 509л. и енергиен клас А+, той гарантира, че ще запази качеството, свежестта и хранителните свойства на вашите любими продукти, за оптимално дълъг период от време!

Daewoo FRN-Q29FCVIВиж цената за днес

Daewoo FRN-Q29FCVI Review

Регулируем термостат – целта е бързото регулиране на температурата според вашите нужди, като се вземе предвид температурата на околната среда. Можете да промените температурата по всяко време, за да запазите храната си в най-добро състояние.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

LED осветление – LED лампите използват по-малко електричество от обикновените крушки за хладилник и светят до края на жизнения цикъл на уреда.

Виж още: Ревю на LG GSX961NEAZ

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в бял сребрист цвят, той е разделен на 2 отделни части. Той би паснал идеално в обзавеждането на всяка модерна и стилна кухня. Вграденият диспенсер за лед и сензорният контролен панел в предната част на уреда, придава модерен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Двукрилен хладилник Side by side Daewoo FRN-Q29FCVI е с размери от 91.2 х 73.5 х 177.1см. и е с тегло от 97кг. Това го прави подходящ за поставяне в по-големие и по-просторни кухни. Ниските му нива на шум от 43dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 509л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност с разход на електроенергия от едва 418 kWh.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 353л., като това позволява съхранението на огромни количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло, и 4 допълнителни рафта, вградени на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване. Също така, хладилника разполага с поставка за бутилки и отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Фризер

Фризерът е с обем от 159л и с 4 отделения за съхранение. С големия си капацитет на замразяване от 12кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време. Автоматичната му система за размразяване предотвратява образуването на големи количества лед както във фризерното помещение, така и върху съхраняваните хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Изключително ефективен, с голям капацитет на обема и множество от най-модерните технологии, двукрилен хладилник Side by side Daewoo FRN-Q29FCVI ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти. Те ще бъдат свежи, със запазено качество и витаминни свойства за много по-дълго време, в сравнение с тяхното съхранение в обикновен хладилник. Ако държите на качествената храна и искате да и се наслаждавате по всяко време – двукрилен хладилник Side by side Daewoo FRN-Q29FCVI е точният изобр за вас! С него ще имате свежи и вкусни продукти на една ръка разстояние във вашия дом.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password