Daewoo FRN-Q29DCVI - Виж цената

Ревю на Daewoo FRN-Q29DCVI

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Daewoo FRN-Q29DCVI 

Държите ли на високото качество при съхранението на вашите хранителни продукти? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Двукрилен хладилник Daewoo FRN-Q29DCVI с енергиен клас А+, технология No Frost и огромен капацитет на обем, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Daewoo FRN-Q29DCVIВиж цената за днес

Daewoo FRN-Q29DCVI Review

Perfect No Frost Daewoo – тази система поддържа равномерното разпределние на студения въздух във вашия хладилник, като поддържа в норма и нивата на влагата в уреда. По този начин храната ви се запазва свежа и качествена за по-дълго време.

Touch Display – благодарение на вградения touch дисплей, вие можете да контролирате нивото на температурата във вашия хладилник, без да се налага да отваряте вратата на уреда.

Vegetable/ Fruit Cases – 3 големи отделения, предназначени за съхранението на пресни плодове, зеленчуци и билки. Нивата на влагата в това отделение и струята на студения въздух се контролират постоянно, за да останат вашите любими плодове и зеленчуци свежи, качествени и хранителни за по-дълго време.

Виж още: Ревю на Beko GN1416221XP

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в бял сребрист цвят с иноксово покритие, той е разделен на 2 отделни части, като едната е допълнително разделена на 3 отделения. Той би паснал идеално в обзавеждането на всяка модерна и стилна кухня. Вграденият диспенсер за вода в предната част на уреда, придава модерен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Двукрилен хладилник Side by side Daewoo FRN-Q29DCVI е с размери от 97 х 76.7 х 184см. Това го прави подходящ за поставяне в по-големие и по-просторни кухни. Ниските му нива на шум, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

С общ нетен обем от внушителните 509л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност с разход на електроенергия от едва 418 kWh.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 354л., като това позволява съхранението на огромни количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло, и 4 допълнителни рафта, вградени на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване. Също така, хладилника разполага с отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Фризер

Фризерът е с обем от 194л и с 2 отделения за съхранение. С големия си капацитет на замразяване, той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.Автоматичната му система за размразяване предотвратява образуването на големи количества лед както във фризерното помещение, така и върху съхраняваните хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Двукрилен хладилник Side by side Daewoo FRN-Q29DCVI ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Запазете храната си свежа, качествена и вкусна и и се наслаждавайте винаги, когато пожелаете!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password