Daewoo FRAG53NP7B - Виж цената

Ревю на Daewoo FRAG53NP7B

Ревюта Хладилници
9.3

Рейтинг

Daewoo FRAG53NP7B 

Ако имате нужда от ефективна комбинация между хладилник и фризер, която съчетава в себе си дизайн и ефективност, то най-добрият избор, който можете да направите е Двукрилен хладилник Side by Side Daewoo FRAG53NP7B. Той комбинира стилния си дизайн, с изключителни характеристики, с които ще се наслаждавате на качеството на хранителните си продукти за по-дълго време.

Daewoo FRAG53NP7BВиж цената за днес

Daewoo FRAG53NP7B Review

Multi Air Flow – Влагата във вътрешната част на вашият хладилник вече е мираж, благодарение на функцията Multi Air Flow. Вътрешната част на вашият хладилник остава чиста и свежа за по-дълго време, което подпомага запазването на свежестта на хранителните ви продукти.

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Виж още: Ревю на LG GSL471ICEZ

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в черен цвят, той е разделен на 2 отделни части. Вграденият диспенсер за вода в предната част на уреда и сензорият екран, придават модерен завършек на неговата стилна визия. Той би паснал идеално в обзавеждането на всяка модерна и стилна кухня.

Размери

Двукрилен хладилник Side by Side Daewoo FRAG53NP7B е с размери от 90.6 х 73.5 х 177см. и е с тегло от 106кг. Това го прави подходящ за поставяне в по-големие и по-просторни кухни. Ниските му нива на шум от 40dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

С общ нетен обем от внушителните 533л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност с разход на електроенергия от едва 435 kWh. Охладителния агент, с който разполага този модерен хладилник е R600a, а климатичният клас към който спада е SN-T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 177л., като това позволява съхранението на огромни количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло, и 5 допълнителни рафта, вградени на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване. Също така, хладилника разполага с отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Фризер

Фризерът е с обем от 170л и с 5 отделения за съхранение. С големия си капацитет на замразяване, той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.Автоматичната му система за размразяване предотвратява образуването на големи количества лед както във фризерното помещение, така и върху съхраняваните хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Модерен, ефективен и просторен, новият двукрилен хладилник Side by Side Daewoo FRAG53NP7B ще ви осигури най-високо качество на охлаждане и замразяване, така че можете да се насладите на прясна храна в дългосрочен план, без тя да променя или да загуби своите вкусови характеристики. Модерният хладилник от марката Daewoo е перфектният избор за тези, които търсят нов, просторен, с някои от най-модерните технологии и системи хладилник.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password